Outfit Inspiratie #12

woensdag, mei 13, 2015

Soms heb je gewoon GEEN IDEE wat je aan moet trekken. Daar sta je dan, hopenloos voor je bomvolle kledingkast. Uiteindelijk pak je maar het eerste het beste setje en ben je vervolgens de hele dag onzeker over je outfit. Geen paniek, want het is tijd voor een nieuwe Outfit Inspiratie!

boho ootd


De Boho stijl vind ik echt een hele leuke stijl. De festival of Ibiza looks zijn dit jaar ook heel erg trendy, en ik ben fan. Gezien het weer deze week, en de voorspelling, besloot ik een vrij zomerse Outfit Inspiratie te maken, maar toch Nederland proof, als je snapt wat ik bedoel. 

Het blouse vind ik ontzettend leuk. Hij is vrij basic, maar door de aparte hals en het rode borduursel is hij nét even anders, en lekker boho. 
Franjes zijn ook zo leuk, vooral in tassen en in v'tjes vind ik het heel erg tof staan. Dat kun je wel zien, haha. (De tas wordt alleen nog even sparen)

Rokje: New Look
Blouse: Missguided
Tas: Ralph Lauren
Flaphoed: H&M
Zonnebril: Ray Ban
Gilet: Mango
Laarsjes: Steve Madden

Liefs,
jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3