Opgemaakt Maart 2015

zaterdag, april 04, 2015


Hi guys! Vandaag was ik eigenlijk van plan om een shoplog te doen, maar toen ik me besefte dat het alweer een nieuwe maand was, heb ik vandaag dit voor jullie. Zoals ik al een paar maanden doe, aan het einde van de maand laten zien welke producten ik heb opgemaakt. Dat ga ik nu dus weer doen. Nivea classic care Shampoo
Misschien had je al door dat er elke keer bij dit artikel een shampoo bij staat. Ik heb het al eerder uitgelegd, maar de shampoo gaat echt hard hier in huis. Normaal hebben we altijd Andrélon, maar de Nivea was laatst in de aanbieding, dus vandaar dat jullie deze nu zien. Hij is niet heel bijzonder, gewoon een shampoo. 


Rituals Rice Scrub
Aaaah, wat BAAL ik dat deze op is! Ik kocht deze scrub vorig jaar als mijn eerste Rituals product ever. Het was liefde op het eerste gezicht geur, want man wat ruikt deze lekker zeg! Ik heb er heel zuinig mee gedaan om hem zo lang mogelijk mee te laten gaan, maar nu is hij toch echt op. 

ONYX reinigingsdoekjes (Action)
Eigenlijk is dit totaal niet boeiend om te laten zien, maar ik vond 5 producten wel een beetje weinig. Ik gebruik vaak reinigingsdoekjes voor op reis, omdat het veel makkelijker is. Meestal maak ik ze thuis dan op, omdat ik niet zo van de gewone reinigingsolie ben (en gewoon heel lui). Ik koop ze meestal bij de Action, en ik vind ze prima. 


Essence My Skin cooling eye roll-on
Ik heb deze al best wel lang, maar was hem eigenlijk een beetje vergeten. Dit is zo'n roller die je over je wallen rolt, en dan moet het minder worden. Ik heb nooit een verschil gezien, maar het is wel verkoelend, en dat is s' ochtends ook best fijn. Ik had helemaal niet door dat hij bijna op was, maar ineens kwam er geen 'spul' meer uit. 


Vichy Normaderm Face Wash 
Ik had vorige maand al een heel artikel vol met face wash (oké, is overdreven maar 2 is best veel). En meestal is mijn opgemaakt artikel de maand + één week van de nieuwe maand. Nou, deze maakte ik dus op in die week. Eigenlijk had het dus nog bij vorige maand gemoeten, maar ik vond 3 face washes wel heel erg veel, dus doe ik hem nu hier bij. Dit was een mini van Vichy, die ik ooit van mijn tante kreeg, en erg goed van pas is gekomen op reis en toen ik al 2 face washes had opgemaakt. 


Sephora 2 in 1 waterproof eye make-up remover gel 
Toen ik deze zomer in Toulouse in de Sephora was, kocht ik deze. Ik wilde niet al mijn spaargeld uitgeven, maar tóch iets kopen bij de Sephora, en dat werd deze. Ik heb er daarna ook niet heel veel meer mee gedaan, maar ik kwam hem weer tegen, en sindsdien ben ik hem weer gaan gebruiken. 
Heel erg ben ik er niet over te spreken, hij verwijderd mijn make-up namelijk moeilijk. Ik gebruik altijd waterproof mascara, maar deze gel verwijderd alleen normale. Slechte naam dus. Toch vind ik het jammer dat hij op is, want come on, het is Sephora. 

Dit was alles wat ik afgelopen maand heb opgemaakt. Het is voor mijn doen vrij weinig, en daar ben ik wel een beetje trots op. 

Dit weekend is het pasen. Vandaag ben ik naar mijn opa geweest, en straks komen mensen gourmetten. Morgen heb ik de verjaardag van mijn stiefopa, a la "Pake". En op tweede paasdag gaan we naar Emmen om daar te brunchen. Lekker druk dus! Ik hoop dat ik alsnog tijd overhoud om de shoplog te maken voor jullie, anders komt hij echt zo snel mogelijk! 

Wat ga jij doen met pasen? 

Happy Easter! 
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3