Opgemaakt april 2015

donderdag, april 30, 2015


April alweer, jeetje wat gaat de tijd snel. Ik laat nu elke maand zien welke producten ik heb opgemaakt in een maand. Ik vind het leuk om te doen, en ook handig voor mezelf om te zien hoeveel producten ik nou eigenlijk gebruik. Schwarzkopf Shampoo repair & care
Ik maak elke maand wel een shampoo op, deze keer geen favoriete Andrélon, maar een Swarzkopf. Hij was toevallig in de aanbieding, dus daarom kocht ik hem. Eigenlijk vond ik hem best wel fijn. Hij ruikt lekker naar kokos, en maakt mijn maar mooi zacht. 


Schwarzkopf Conditioner 
Ik kocht deze samen met de shampoo van net. Ik had deze anti-klit conditioneer al eens eerder gehad. Hij werkt goed en ruikt ook lekker. Gewoon een prima conditioner. 


Vichy Normaderm dagcrème
Deze dagcrème heb ik al een tijdje, maar hij lag een beetje te verstoffen in mijn la. Ik vind deze heel goed werken! Hij was al bijna leeg, maar nu mijn hele gezichtsverzorging op raakt, had ik hem nog even opgemaakt. 


The Body Shop Tea Tree Blemish Fade Night Lotion
De laatste tijd gaan steeds meer producten van mijn geliefde Tea Tree gezichtsverzorging op. De dagcrème maakte ik vorige maand al op, nu moest de nachtcrème eraan geloven. Ik heb al vaker gezegd hoe fijn ik deze lijn vind, en daar blijf ik ook bij. 


L'oreal Nude Magic BB cream
Aan het flesje te zien kun je zien dat ik deze BB cream heel veel heb gebruikt, haha. Ik heb deze heel lang gebruikt, en je doet er ook heel zuinig mee. Dit is vooral voor de warmere dagen een hele fijne foundation. 


Maybelline the falsies lashes mascara & Maybelline the falsies flares mascara
Volgens mij staat deze opgemaakt een beetje in het teken van dingen die lagen te verstoffen, en die ik nu heb opgemaakt. Hetzelfde geldt voor deze mascara's. Ik heb deze twee heel lang met heel veel plezier gebruikt. De linke voor de krul, de rechtste voor volume. Ze geven een heel mooi effect! 

Wat heb jij opgemaakt deze maand?

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3