OOTD - Hello Amsterdam!

woensdag, april 01, 2015


Dit weekend was ik naar Amsterdam samen met Bobbie. We zouden eerst een paar uur in Amsterdam blijven, en daarna doorreizen naar Zaandam voor de Primark, helaas had ik me vergist in de sluitingstijd, die was namelijk een uur eerder dam gepland. Dus toen stonden we voor een dichte duur. En zo kwam het dat we, in het half uur dat we op de trein moesten wachten, nog even foto's voor een OOTD gingen maken. Kijk verder!


Ik droeg mijn peplum top van de Forever21, die ik vorig jaar speciaal kocht voor mijn verjaardag. Uiteindelijk heb ik hem nog nooit gedragen, en heb ik zondag het kaartje eruit geknipt. Best wel zonde, want ik vind het zo'n leuk shirt!

Ik kom er net achter dat ik mijn ketting niet op de foto heb gezet, ik droeg hier ook nog mijn statement ketting van de Beautiful Bijoux, maar met het passen had ik die afgedaan. Sorry!

Verder is dit gewoon een hele simpele outfit, dat vind ik altijd wel handig als ik ga shoppen. Gewoon een broek, makkelijk shirt en schoenen die lekker zitten vind ik belangrijk. Dan is het wel de kunst om er alsnog fabulous uit te zien :).

Liefs,
Jorine

Leren jasje: Lime
Peplum top: Forever21
Broek: Mango
Schoenen: Converse 
Horloge: Big Bazar
Tas: H&M

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3