OOTD: Happy Easter!

maandag, april 06, 2015


Zo, Pasen zit er nu weer op voor dit jaar. Ik heb een echte familie pasen gehad dit jaar, met mijn soort van 3 families ben ik overal langs geweest. Voelt goed. Verder heb ik vooral erg genoten van de extra dag vrij, hihi. Om een beetje in de paas-stemming te komen, droeg ik een pastel outfit.  
*Foto credits naar Bobbie*

Damn, wat ben ik blij dat het nu echt lente begint te worden. Het was al een tijdje 'officieel', maar ik word zo blij van het eerste beetje groen aan de bomen, en de eerste bloemen aan een struik. Volgens mij is dat ook wel duidelijk te zien op de foto's, haha. Daarnaast scheen de zon ook nog, mijn dag kon niet meer stuk. 

Liefs,
Jorine


Jas: H&M
Blazer: Forever21
T-Shirt: America Today
Broek: Vintage
Schoenen: Le Coq Sportive
Ring: Lucardi
Horloge: Big Bazar

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3