OOTD - Casual Black

maandag, april 27, 2015


Hi guys! 
Een random outfit van gisteren. Ik was gisteren in Hilversum, bij mijn lieve vriendin Bobbie. Eerst hadden we haar vervroegde sweet 16, haha. Het was super gezellig! De volgende dag ben ik met haar mee naar huis gegaan, en hebben we snel deze foto's geschoten. Kijk mij blij zijn in een bloesem regen. 


Het feestje was in het thema Hippies, dus zocht ik naar een boho chique outfit. Dat bleek vrij lastig, maar uiteindelijk ben ik geslaagd! Het was overigens niet deze outfit hoor. Maar daarvoor kocht ik wel de ketting en oorbellen. Het shirt vind ik ook wel iets boho achtigs hebben. Ik vind hem heel leuk! De meeste items zijn van de Primark. Vrijdag was ik even naar de Primark in Zaandam geweest, een uur voor sluitingstijd is géén goed idee! Gelukkig ben ik alsnog goed geslaagd, dat kun je volgens mij wel zien aan deze outfit. 

Ik heb nu vakantie, jullie ook? Vandaag en morgen heb ik een rustdag. De nadruk ligt dan wel op rust, ik heb namelijk tot half twee uitgeslapen. Oeps... Woensdag ga ik zeilen, tot volgende week woensdag. Een hele week op het water, ik ben gelukkig. Hopelijk zit het weer ook nog mee. 
Ik kan dus niet schrijven op mijn blog, maar ik ga echt proberen om vooruit te werken. Ja, dat zeg ik wel vaker, maar nu écht. 

Wat ga jij in de vakantie doen?

Lots of love, 
Jorine

Top:Primark
Broek: Mango
Schoenen: Steve Madden
Jas: Primark
Ketting: Primark
Oorbellen: Primark
Armbanden: Cadeautjes


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3