NOTD - Catrice Barley Pink

woensdag, april 22, 2015


Al een tijdje was ik op zoek naar een mooi pastel lakje. Ik heb al eens eerder verteld dat ik pastel echt perfect vind voor de lente. Ik had al eens eerder pastel nagellak gehad, alleen daarvoor had ik ongeveer tien laagjes nodig voordat het goed dekte. Je snapt, ik zag weer een reden om een nieuw nagellakje te kopen.  

En dit is hem dan geworden. Ik heb echt verliefd op de kleur. Hij is perfect zacht roze zonder dat het mij doet denken aan een pasgeboren baby. De verpakking vind ik mooi. Ik houd wel van een simpele verpakking met duidelijke letters. Het potje is net als alle andere Catrice nagellakjes, alleen is de dop hier mat met glimmend opgedrukte letters. Het ziet er heel chique uit!

Ik vind dat hij heel erg mooi denkt. 1 laagje is al voldoende, maar als je het echt mooi wilt is een tweede aan te raden. 
Het kwastje lakt goed. Hij is extra breed, maar niet zo breed dat je gelijk je hele vinger meeneemt. Gewoon precies goed. Hij lakt niet streperig, zoals de meeste witte en bijna-witte lakjes doen bij mij. Daarentegen krijg je een heel mooi egaal, shiney effect. Op de foto's heb ik geeneens een topcoat op!

Hij blijft ongeveer 3-4 dagen zitten. Niet extreem lang, maar zeker niet verkeerd. Wel grappig, ik kreeg heel veel opmerkingen dat mijn handen bruiner lijken. Dat is altijd mooi meegenomen :). 

De "Barley Pink" komt uit een oudere Limited Edition van Catrice, Nude Prism. Ik had hem namelijk al een tijdje, maar nooit de moeite genomen om eer een artikel aan te weiden. Ik zag deze week nog wel andere producten uit deze LE liggen in de kortingsbakken van de (is het nou de of het?) Kruitvat liggen. Deze moet er vast ook wel tussen liggen!

Ben je dus op zoek naar een mooi, goedkoop en dekkend pastel lakje zou ik zeker even kijken bij het Catrice schap! Barley Pink kostte €2,99 en is te koop bij Kruitvat en Trekpleister. 

Wat vind jij van pastel nagellakjes? Leuk, of liever alleen in kleding en interieur?

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3