My new Nikes

zaterdag, april 11, 2015

Ik wilde al heel lang nieuwe sneakers. Ik loop nu al bijna een jaar op mijn afgetrapte All Stars, en voor de zomer wilde ik een sneaker die ook goed onder een short of jurkje kan. Al snel was ik uit mijn keuze. Ik had ze namelijk al een tijdje op het oog, en nu zijn ze eindelijk van mij! Dit zijn de Nike Air Max Thea.

Ik had dit model al bij meerdere blogs voorbij zien kopen, en was op slag verliefd. Ik twijfelde nog even tussen dit model en de 'gewone' Nike Air Max. Uiteindelijk ben ik toch voor deze gegaan, omdat ik de Air Max wat lomper vond staan.

Eerst wilde ik een andere kleur, namelijk grijs met fuchsia roze. Helaas waren die werkelijk o-ver-al in mijn maat (of kleur) uitverkocht. Ongeduldig die ik ben, kon ik niet wachten met bestellen, en heb ik het toch gedaan, maar dan in een andere kleur.
Achteraf vind ik deze misschien nog wel mooier dan de grijs-roze, dus spijt heb ik zeker niet.

Ze lopen echt goddelijk. Er is een soort van ingebouwd voetbed, maar dan iets hoger aan de binnenkant. Dat is echt perfect voor mij, ik hoef namelijk net wel net geen steunzolen. Ze zitten ook heel erg licht en wegen bijna niks, daardoor loopt het heel erg lekker.

YES, I loveee it! Ik weet zeker dat deze nog vaker terug gaan komen in outfits, ik heb genoeg nieuwe ideeën. Hebben jullie dat ook, dat als je iets nieuws koopt, gelijk allemaal nieuwe outfits voor je ziet? Ik iniedergeval wel, haha.

Ik bestelde deze bij de webshop Sportshop2000. Prima site en levering, met 1-3 dagen heb je ze in huis. Qua prijs vond ik het ook nog wel meevallen, natuurlijk, €120 is niet niks, maar vergeleken met de andere Air Max modellen heb ik toch heel wat geld bespaard :).

Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3