Het verschil van een wit oogpotlood

zaterdag, april 18, 2015


Ik had al op meerdere blogs over een wit oogpotlood gelezen. Het leek eerst op een hype. Ik vond het eerst ook helemaal niks en een beetje raar. Maar toen ik een paar weken terug een paar hele mooie plaatje op Tumblr zag, was ik alsnog verkocht. Dus kocht ik ook een wit oogpotlood. Benieuwd waarom wit? Kijk dan snel verder. 
Waarom wit?
- Als je moe bent, heb je altijd rode ogen. Wanneer je de waterlijn wit maakt, zullen je ogen dus ook minder rood zijn. En het lijkt dus alsof je minder moe bent.
- Hetzelfde geldt nadat je gehuild hebt of net hebt gezwommen.
- Naast roodheid verminderen, kun je ook optisch je ogen groter laten lijken. Integendeel tot zwart, wat je ogen juist kleiner laat lijken.

Ik gebruik de Essence kajal pencil 04 white
Dit oogpotlood is romig, en smeert lekker uit. Hij blijft echt de hele dag zitten. Als ik hem om zes uur s' ochtends opdoe, zit hij er om tien uur s' avonds nog steeds op.
Natuurlijk, dit zou nooit kunnen tippen aan een MAC potlood, maar ik vind hem echt ontzettend goed! En dat voor €0,99.

Het verschil:

Op de bovenste foto's heb ik alleen mascara op. Mijn waterlijn is niet heel erg rood, normaal kijk ik wel meer moe, haha. Onder heb ik een wit lijntje aangebracht. Ik vind dat mijn ogen meer 'open' lijken. Bij de rechter foto's zie je wat meer verschil. Normaal breng ik mijn mascara aan na het oogpotlood, om eventueel wat wit op mijn wimpers weg te halen. Nu deed ik het andersom voor de foto's, dus het kan er een beetje slordig uitzien.

Er zijn mensen die vinden dat het onnatuurlijk oogt. Daar ben ik het niet mee eens. Zeker van een afstand is niemand die het opvalt. Toen ik vroeg aan een vriendin of ik er wakkerder uitzag dan normaal vond ze van wel. Het werkt dus wel echt :).

Wat vind jij van een wit oogpotlood, vind je het mooi, lelijk of onnatuurlijk? Zou jij meedoen aan deze hype? 

Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3