The lovely Body shop TAG

woensdag, maart 11, 2015


 Ik ben gek op de producten van The Body Shop. Al jaren gebruik ik ze elke dag, en mijn collectie breid zich dan ook steeds verder uit. Als je benieuwd bent naar welke producten ik het fijnste vind, welke juist niet, en mijn hele collectie, kijk dan verder.1. Wat is je favoriete product lijn van the body shop?
Hier hoef ik niet heel lang over na te denken! Er is één geur, die ik standaard op doe, en waarvoor ik TBS speciaal binnenloop om op te doen (geen grap). Dat is de Mango lijn. Ik heb er zelf niet heel veel van, slechts een douchegel en een parfum. Maar dat komt vooral omdat ik het een echte zomergeur vind, dus als het weer mooier weer wordt, ga ik zeker uitbreiden!


2. Hoeveel producten heb je in totaal van the body shop?
15. Het valt me serieus nog mee. Voor mijn gevoel was het wel meer, maar dat komt ook omdat dit nog niet alles is. Ik heb nog een douchegel en een body butter in de badkamer, die niet op deze foto staan.
3 Welk product kocht jij opnieuw?
De hele gezichtverzorging lijn van Tea Tree! Ik heb hem nu 1x helemaal opnieuw gekocht, en ik ben bang dat daar heel snel een tweede keer aan zit te komen, omdat het grootste gedeelte op is :(.
4. Gebruik je buiten om de lichaamsverzorging ook gezichtsverzorging van the body shop?
Hihi, dat zei ik eigenlijk net al. Maar ja, ik gebruik de hele Tea Tree lijn voor mijn gezicht. Dat doe ik nu al bijna twee jaar denk ik, en ik vind hem enorm goed werken voor mijn huid! Zonder dit heb ik nog veel meer last van onzuiverheden, dus voor mij is hij onmisbaar.

5. Welke special editions heb jij allemaal?
Maar eentje. De body butter in de geur White Musk. Ik heb er ook nog een douchegel van, maar die staat niet op de foto. Als je in LE's gaat tellen is het er dus wel één. 

6. Welke geur zou jij graag willen zien bij the body shop?
Phoe... Heel lastig. Ze hebben al zó veel keus! Ik zou het echt niet weten. 
7. Wat was je grootste miskoop?
Ik heb niet echt een miskoop, maar wel een product die ik in de verkeerde kleur heb gekocht, en dat vind ik ook een miskoop. Het was de concealer van de Tea Tree lijn. Ik had hem al eerder, en vond hem zo fijn dat ik hem nog een keer kocht. Toen vergiste ik me in de kleur, en kocht ik 02 in plaats van 01. Daarom is hij veel te donker voor mijn lichte huid, en ligt hij achter in mijn kast te verstoffen. Verder is het wel een heel fijn product!
Hier zie je het verschil. Meh...

8. Wat is je favoriete parfum van the body shop?
Ik heb er twee: De grapefruit, en mango. Niet heel verrassend dat Mango mijn favoriete geur is, haha. Ik draag hem overigens ook vandaag. Mmmm.

9. Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?
Zoals ik al zei, ga ik de hele Tea Tree lijn opnieuw kopen, maar dat vind ik niet echt iets op mijn verlanglijstje. Wat ik wel nog heel graag wil is de body butter van Mango. De Body butters van TBS zijn echt geluk in een potje, en dat samen met de geur van Mango is geweldig. Ik had eerder al een mini, maar die was in no-time op, omdat ik hem zó lekker vond.
10. Welk product zou jij iedereen aanraden?
De body butters! Iedereen is er enthousiast over, en dat is 100% terecht. Ik heb nog nooit eerder een body butter gehad die zo zacht en hydraterend aanvoelt. Ze zijn ook superdik, en ruiken goddelijk. 

Dit waren alweer de 10 vragen over TBS. Het is zonder twijfel één van mijn favoriete winkels, naast de Lush en Rituals. Ik hoop dat je iets uit dit artikel hebt gehaald, en net zo'n grote fan bent als ik. 

Wat is jouw favoriete product van TBS?

Liefs,
Jorine


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3