Spring wish list

vrijdag, maart 20, 2015

Spring wish list

Thanks god, it's friday, en ein-de-lijk lente. Voor mijn gevoel duurde het al wel een tijdje, ik was namelijk nog nooit zo blij geweest om een krokus of narcis te zien. Ook nog nooit eerder was ik zo klaar met de winter in Nederland. De winter in Italië vond ik heerlijk, maar zolang er geen sneeuw en ijs ligt, word ik chagrijnig. Al helemaal als dat gemengd gaat met veel te veel regen, wind en mist. bleh. Genoeg gezeikt, over naar het echte onderwerp! Ik wil jullie vandaag laten zien wat er op mijn wishlist staat voor het komende seizoen. Want ja, bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe garderobe, toch? Trenchcoat: Choies
Dit vind ik zooo mooi. Super classy, vrouwelijk en tijdloos. Ik heb nog geen echte 'tussenjas', dus ik ben er voor aan het kijken. Nu zit ik te denken aan een jas zoals deze van de site Choies of een parka. 

Leren jasje: River Island

Shame on me. Ik ben zowat de enige Nederlander zonder een mooi leren jasje. Oke, misschien een beetje overdreven, maar ik 'mis' hem wel in mijn kast. Dit kan je met zo veel combineren! En het is ook tijdloos.

Witte sneakers: Adidas
Helemaal witte sneakers vind ik echt wat hebben. Een soort van luxe en heel basics.  Deze schoenen vind ik echt heel tof! Dit model van adidas bestaat al heel lang (Adidas Superstar), maar nu zijn ze ineens weer heel populair. Bij mij op school hebben heel veel meiden de zwart-witte versie, daarom vind ik de witte juist leuk, gewoon net even iets anders. 

Armband: Pandora
My god, hoe vaak heb ik dit al in een wishlist laten zien? Veel te vaak, dat is zeker. Het komt er op neer dat ik nog steeds geen pandora armband heb, en ik er al een paar jaar bij kwijl. Helaas is Pandora niet het goedkoopste merk, maar de sieraden zijn zo mooi!

5 Wit shirt: Mango
Is het je al opgevallen dat er heel veel basics in deze wishlist staan? Bij deze. 
Toen ik eens kritisch naar mijn kast ging kijken viel het me op dat die ook echt ontbraken. Zoals een simpel wit shirt met een grappige tekst of opdruk heb ik niet. Ik vind ze wel heel leuk, omdat het met heel veel te combineren is.

6 Mint top: Victoria's Secret
Bij de lente hoort gewoon pastel. Pastelkleuren zijn de zachtere variant van een normale kleur, en past dus perfect bij de lente. Een top als deze vind ik heel erg tof, toch minimalistisch maar niet saai door de kleur.

7 Jeans: H&M
Ik hoor het jullie al zeggen: "Jorine, hoe vaak heb je nou al een spijkerbroek laten zien in een wishlist, en je hebt er al zo veel!" Dat klopt, allebei. Alleen heb ik heel veel winterspijkerbroeken. Dus donkere kleuren, zwarte en een dikke stof. Een echte  tussenbroek, dus iets lichter en dunner, had ik nog niet. Zoiets als dit vind ik heel erg tof, misschien wel wat lichter, maar die gaten zijn wel lekker stoer. 

8 Jurk: H&M
Streepjes vind ik tijdloos. Ik heb al een paar t-shirts met streepjes. Ik zag laatst dit jurkje bij een meisje op school, die zij heel erg tof combineerde! Ik vind hem een beetje nonchalant, door het model. Maar zo hoeft hij niet gedragen te worden. Met een mooi jasje erover is het perfect voor mij.

9 Lila top: New Look
Dit is nog een voorbeeld van een heel tof pastel topje. Deze is iets meer gedetailleerd aan de voorkant, wat ik heel erg tof vind. Ook de kleur vind ik heel erg mooi. 

10 Clarks: Clarks originals Desert boot
Goed, het lijkt wel een traditie te worden om Clarks in elke wishlist te zetten, maar ik wil ze nou eenmaal heel erg graag! Ik heb er nu de zwarte bij gedaan, omdat ik die stiekem ook wel heel erg leuk vind, misschien wel leuker dan de sand kleur. Ik moet alleen gaan kiezen tussen deze en sneakers (de Adidas superstar of Nike air max Thea). Wat zouden jullie doen? Life struggles...

Wat wil jij nog heel graag hebben dit nieuwe seizoen? En heb jij ook al zo veel zin in de lente? 

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3