Roomspiration

vrijdag, maart 13, 2015


Hi guys! How are u? Het is vrijdagavond, en dat leek mij een mooi moment om weer eens iets te delen met jullie. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt gek op het zoeken naar mooie plaatjes op Tumblr en WeHeart it. Ik heb een verzameling gemaakt ter inspiratie. Enjoy!

Als ik hier naar kijk, begint het bij mij te borrelen. Ik krijg helemaal zin om mijn kamer weer te veranderen. Ookal heb ik dat deze zomer helemaal gedaan, het blijft leuk om inspiratie op te doen en details te veranderen. 

Zoals je ziet, houd ik van een witte kamer. Ik vind een strakke zwart-witte kamer heel erg mooi en chique. Maar ook romantisch met wit en roze vind ik echt meel mooi. Details en sfeer vind ik heel belangrijk. Sfeerlampjes, quote's, een (nep) schapenvacht en kussentjes. 

Hoe ziet jouw ideale kamer eruit?

Enjoy your weekend!
Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3