Opgemaakt Februari

maandag, maart 09, 2015

Februari mocht dan wel de kortste maand van het jaar zijn, voor mijn doen heb ik heel veel producten opgemaakt! - Sommige echt met pijn in mijn hart -  Kijk verder als je wilt weten welke dat zijn.
Ik begin weer vrij saai. Zoals ik de vorige keer al zei gaat de shampoo hier in huis echt belachelijk snel op, dus is het ook geen verrassing als er weer een fles van mijn geliefde Oil & Care bij dit rijtje staat. De conditioner gaat altijd wat langzamer, maar deze was nu ook echt op. Beide zijn van de Andrélon Oil & Care collectie, echt hemels voor mijn haar!


Ik maak niet vaak een haarspray op, eigenlijk bijna nooit. Ik heb dan ook langer dan een jaar met deze bus van het (of is het nou de?) Kruitvat gedaan. Ik moet zeggen, ik ben er niet superenthousiast over. Ik vind hem niet lekker ruiken, en hij maakt mijn haar heel erg hard. Nee, ik ga hem niet opnieuw kopen. Het is trouwens de Kruitvat eigen merk spray, in 'Strong', nummer 2. 

Ik zei het net al, ik heb een product opgemaakt met pijn in mijn hart. Dat is dus deze. Dit is een face wash van The Body Shop Tea Tree collectie. Ik had hem al een keer opnieuw gekocht, dit is dus mijn tweede fles. Hij werkt zó goed voor mijn huid! Hij reinigt heel goed, en zeker in combinatie met de rest van de lijn is dit echt een aanrader. Inmiddels heb ik mijn 3e fles al weer bijna gekocht!

En alsof het nog niet genoeg was, heb ik ook deze face wash opgemaakt. Een beetje valsspelen, want hij lag al een paar maanden in mijn la, te schreeuwen om de laatste beetjes die ik er nog moest uithalen. Een dag zonder mijn gezicht te reinigen, is geen dag. Dus toen mijn andere op was, moest ik toch wat, en heb ik deze opgemaakt. Hij is van de Hoe Overleef ik? Lijn, te koop bij Etos. Toen ik hem kocht dacht ik dat het een wondermiddel zal zijn, maar dat is hij niet. Ik heb niet het gevoel dat deze zo goed reinigt als die van The Body Shop. 

Om het helemaal erg te maken, heb ik ook nog mijn fijne dagcrème opgemaakt. Ook van The Body Shop Tea Tree collectie. Zoals ik net al zei, deze is héél erg fijn! Ik merk het gelijk aan mijn huid, nu ik deze een weekje niet meer gebruik. Mijn andere producten van de lijn zijn ook bijna op, dus het word tijd om alles weer opnieuw te kopen...

Dit is alles wat ik heb opgemaakt in februari! Het is voor mijn doen best veel, en dan te bedenken dat er nog heel wat dingen staan met nog een laatste beetje erin, die wachten om opgemaakt te worden. Waarschijnlijk zien jullie die dan over een maand(je)! 

Wat heb jij opgemaakt, waar je echt van baalt?

Liefs,
Jorine
You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3