Music on repeat

zondag, maart 15, 2015

Zonder muziek kan ik niet leven. Op de fiets, tijdens de les, tijdens huiswerk, als ik blog, als ik hardloop, als ik ontspan, en zelfs als ik in bed lig luister ik naar muziek. Ik heb dan ook voor elk moment mijn favorieten. Als ik opsta heb ik liever een rustig nummer, omdat ik anders chagrijnig wordt. Maar als ik op de fiets zit heb ik altijd iets druks op, omdat ik anders te langzaam trap. Kortom, genoeg om te delen! Ik heb alle stijlen in één afspeellijst gedaan, om het genoeg afwisseling te geven! Als je doorklikt kun je de hele lijst zien. Zoals je ziet is hij lekker divers. Er zijn een aantal nummers bij die al heel oud zijn, maar ook hele nieuwe. Soms vinden mensen het raar dat ik nog steeds naar 'Halo' luister van Beyoncé, terwijl haar nieuwe album net uit is. Maar ik vind sommige muziek tijdloos, en die liedjes staan daarom al een paar jaar bij mijn favorieten. Zie het als mode: Nu is de crop top weer helemaal in de mode, maar over een paar jaar vinden we het ineens weer ordinair. Een ander item, noem nou de spijkerbroek, is zo ontzettend tijdloos dat het altijd goed is. Wat ik bedoel, is dat sommige muziek net zo tijdloos is als de spijkerbroek, en ik die liedjes gewoon in mijn favorieten afspeellijst heb gezet. All time favourits dus. 

Heb jij nog tips voor muziek? En wat is jouw lievelings liedje?

Lots of love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3