25 vragen TAG

maandag, maart 30, 2015

Hi guys! Het is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geplaatst. Afgelopen week was ik heel druk met school, dus had ik er ook geen tijd voor. Nu heb ik een projectweek, en dat betekent dat ik genoeg tijd heb om weer te schrijven voor jullie! Dit weekend ben ik naar Amsterdam geweest samen met Bobbie, later heb ik ook nog wat nabesteld, dus een shoplog komt er zeker snel aan! Terug naar het onderwerp van dit artikel: Een TAG waarin ik 25 random vragen ga beantwoorden, wan huisdieren tot mijn ringtoon. 
1. Heb je huisdieren?
Ja! Eén hele lieve kat, Jip. We hebben hem al meer dan 10 jaar. Je kunt wel merken dat hij zich steeds meer op zijn gemak gaat voelen, zo heeft hij gisteren nog superlang met mijn fluffy sokken gespeeld. Gek beest <3 nbsp="" p="">


2. Noem 3 dingen die het dichtsbij je zijn
Mijn laptop, mijn schoolboeken (ik moet eigenlijk geschiedenis leren, maar toen kwam ik op het idee om een TAG te schrijven. Uitstel...) en Jip, die nu heel lief naast me op tafel ligt.

3. Hoe is het weer nu?
Donker en bewolkt. Ik kan het eigenlijk niet goed zien omdat de gordijnen dicht zijn en het donker is. Het was de hele dag bewolkt, dan zal het nu ook wel zo zijn. Van die zonsverduistering vanmorgen heb ik daarom ook helemaal niks meegekregen. Lekkere 'once in a life' ervaring.

4. Rij je? En zo ja, heb je wel eens een ongeluk gehad?
Ja, ik rijd op mijn fiets. Ik heb één keer een ongeluk gehad. Dat was in de brugklas op de weg naar school, toen ik door een auto werd geschept. Ik moet altijd langs een best eng kruispunt. Daar moet ik eerst helemaal achterom kijken, of daar geen auto aankomt, daarna heel snel naar links en naar rechts. Je kunt het wel voorstellen dat het ook een keer mis moest gaan. Er kwam dus een auto van links, terwijl ik achterom keek, en een paar tellen later lag ik op de grond. Ik had wonderbaarlijk genoeg helemaal niks, naast een blauwe plek en een deuk in het portier. 

*Gaat ondertussen maar eens beginnen aan haar huiswerk*

5. Hoe laat was je vannochtend wakker?
7.15, ik had eerste uur vrij :)

6. Wanneer heb je voor het laatst gedoucht?
Gisteravond. Dat klinkt heel lang geleden, maar ik douche altijd s' avonds. Als ik 's ochtends douche is mijn haar nog nat op de fiets, en als je dan 17km moet fietsen is je haar bevroren. (Geen grap, ik spreek uit ervaring)

7. Wat is de laatste film die je hebt gezien?
Dat was eergisteren, samen met Bobbie wilden we een Hunger Games marathon houden, maar na Catching Fire besloten we maar eens te gaan slapen. Wat zijn we toch een mietjes, haha. Gelukkig was hij wel hel leuk, maar Mochingjay part 1 moet ik nog steeds zien!

8. Wat staat er in je laatste smsje?
Ik SMS bijna nooit meer, alleen als mijn internet op is, en ik echt iets moet versturen. Mijn laatste was: "Pianoles gaat niet door want Sylvia deed niet open", naar mijn moeder. Er was een misverstand woensdag over de datum van pianoles, waardoor ik voor een dichte deur stond. 

9. Wat is je ringtone?
Een vrij standaard apple ringtoon, hij heet Uitstraling. 

10. Ben je wel eens in een ander land geweest?
Ja! Een keer in Zwitserland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Italië!


11. Hou je van sushi?
Normaal houd ik niet zo van vis, maar in sushi vind ik het heerlijk! Ik eet het niet heel vaak, maar dat maakt het extra speciaal.

12. Waar doe je boodschappen? 
Weinig keuze. In het dorpje waar ik woon, in the middle of nowhere is maar één supermarkt, en dat is de Albert Heijn.

13. Heb je ooit medicijnen geslikt om eerder in slaap te vallen?
Nope.

14. Hoeveel broers en zussen heb je?
Geen, ik ben enig kind.

15. Heb je een computer of laptop?
Ja, ik heb een Macbook Air voor school.

16. Hoe oud wordt je op je volgende verjaardag?
15 alweer, in september pas.

17. Draag je een bril of lenzen?
Ja, ik heb al 6 jaar een bril voor veraf. Mijn sterkte is -4.

18. Verf je je haar?
Nee, en ik heb het ook nog nooit gedaan. Ik krijg wel vaak vragen (waaronder van mijn oma) of ik highlights heb, of mijn haar blond verf. Dat is dus gewoon het effect van de zon op mijn haar :).

19. Wat ben je van plan vandaag te gaan doen?
Slapen, want het is onderhand al bijna 10 uur, en de wekker gaat weer veel te vroeg.

20. Wanneer heb je voor het laatst gehuild? 
Pfoe... Ik denk vorige week maandag. Toen zat ik heel erg in de knoop met een proefwerk waar ik niks van begreep, en toen mijn moeder zei dat ik dan maar 'gewoon' een 1 zou halen moest ik huilen. Geen idee waarom, ik denk gewoon de angst. Uiteindelijk ging mijn proefwerk wel slecht, maar geen 1 hoop ik. (Uiteindelijk had ik een 8,6)

21. Wat is je favoriete pizzabeleg?
Eigenlijk vind ik alles wat op een pizzabodem ligt lekker, omdat het dan pizza is. Maar mijn voorkeur gaat altijd uit naar een pizza Hawaii met mozzarella. Of in een echt goede pizzeria is een pizza margaritha minstens zo lekker.

22. Eet je liever een hamburger of een cheeseburger?
Hamburger. Ik heb zelfs nog nooit een cheeseburger gegeten, ik haat kaas. Alleen op pizza en tosti vind ik het lekker, maar waarom mensen het anders eten snap ik echt niet.

23. Heb je wel eens een nacht doorgehaald?
Ja, maar niet voor school. Een paar keer met een kamp (hoort erbij), en met een sleepover bij vriendinnen. Het langste wat ik ooit heb doorgewerkt met school is tot 3 uur geloof ik. Telt dat ook?

24. Wat is de kleur van je ogen?
Groen met een blauw randje volgensmij.

25. Kan je het verschil proeven tussen pepsi en coca cola?
Nee, cola is cola vind ik. Nou drink ik ook niet heel veel cola, en het verschil tussen een albert heijn diepvriespizza en een Dr. Oetker proef ik wel. Dus misschien dat ik het wel vaker moet proeven, haha.

Dit waren alweer alle 25 vragen! Ik vond ze ontzettend leuk om te beantwoorden, ik hoop jullie net zo om te lezen. Als je deze TAG leuk vond, mag je hem gerust overnemen!

Liefs,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3