Outfit Inspiratie #11

maandag, februari 09, 2015

Valentine <3

Soms heb je gewoon GEEN IDEE wat je aan moet trekken.Daar sta je dan, hopenloos voor je bomvolle kledingkast.Uiteindelijk pak je maar het eerste het beste setje en ben je vervolgens de hele dag onzeker over je outfit. Geen paniek! 


Morgen is het alweer valentijnsdag, de dag van de liefde. De meeste meiden willen dan wel hun best doen om er zo mooi mogelijk uit te zien. Dat bracht mij op een idee voor een nieuwe Outfit Inspiratie. Ik weet niet zo goed hoe ik hem moet omschrijven. Romantisch stoer? I don't know. 


Maar zoals je ziet is het een vrij basic outfit met knalroze en gouden accessoires. Roze is tenslotte de kleur van de liefde. (Oké, eigenlijk is het rood). Vooral de gouden details vind ik erg tof, zowel op de geliefde Michael Kors tas, als in de sieraden zelf. 

Met valentijn doe ik niet heel veel. 1. Ik ben forever alone. 2. Ik moet de hele dag helpen met klussen bij scouting. Nee, grapje, dat laatste vind ik wel leuk. Misschien wordt het nog romantisch, haha. En ach, zo erg vind ik het niet om single te zijn. Volgens dit plaatje moet mijn prins nog geboren worden. Blouse: Warehouse
Blazer: H&M
Broek: Topshop
Sneakers: Nike
Tas: Michael Kors
Horloge: Daniel Wellington
Ring: Forever21
Oorbellen: Forever21

Geniet van je Valentijnsdag!
Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3