Random geshopte dingen

donderdag, februari 19, 2015Hi guys!
Hebben jullie al vakantie? Morgen heb ik vakantie, en vertrek ik al op wintersport! Niet normaal hoe snel de tijd gaat, vind je niet? Voordat ik op vakantie kon, moest ik wel nog de nodige laatste dingetjes kopen. Sommige dingen waren echt nodig, andere voor school of ik kon het weer eens niet laten hangen. Oeps. Kijk snel verder als je benieuwd bent wat ik heb gekocht!

H&M Trui - €15


Dit is zo'n typisch voorbeeld van iets wat ik niet kon laten hangen. Ik dacht dat ik alleen even de H&M in liep om te kijken, maar van het een kwam het ander, haha. Ik zag de laatste tijd steeds meer coltruien voorkomen op blogs en Instagram. Eigenlijk heb ik een soort van trauma aan die dingen. (van die wollen, die je vroeger moest dragen, iewl). Toen heb ik als 6-jarig meisje zo vaak geroepen dat ik nooít meer coltruien ga dragen! En toen hing deze ineens in mijn kast...
Gelukkig is het geen strakke coltrui, want daar wordt ik waarschijnlijk claustrofobisch van, maar het is een hele wijde, meer een grote kraag. De stof is superzacht, echt zo fluffy. I love it! 
Hij was in de sale van €29,99 voor €15. Big deal!

Vero Moda trui - €6

Ook deze trui scoorde ik in de sale. Als Vero Moda uitverkoop heeft, kun je ook wel verwachten dat de volgende dagen bijna iedereen op school met zo'n trui of cardigan loopt. Gelukkig had ik hem in het bordeaux, dus bleef ik wel nog een beetje origineel. Oké, nu overdrijf ik, maar ik heb wel heel veel meiden gezien met zo'n trui. Dat snap ik ook wel, want voor 6 euro laat je dit toch niet hangen?! Volgens mij heb ik al wel eerder verteld dat ik bordeaux echt een geweldige kleur vind, dus dit staat ook mooi in mijn kledingkast. Hij is een beetje oversized, en iets langer aan de achterkant, wat ik juist wel leuk vind. Het ritsje vind ik ook al zo'n leuk detail. Deze gaan jullie vast vaker terugzien!

Sloffen - €15


Wie mij een klein beetje kent, weet dat ik een obsessie heb met sloffen. Maar dan echt. Als ik opsta: Sloffen. Als ik net uit school kom: Sloffen. Alleen als ik echt schoenen móet dragen, doe ik het, de rest besteed ik op zachte sloffen. Als het aan mij licht moet je het op school ook gewoon dragen, er zijn scholen waar dat zelfs verplicht is (!). Goed, jullie snappen mijn punt? 
Omdat ik ze zo veel draag, verslijt ik ze jammer genoeg ook heel snel. Ik heb het voor elkaar gekregen om 3 paar te verslijten in één winter. Omdat ik dat ook een beetje zonde vond, wilde ik weer nieuwe, maar nu echt goede. Ze kosten ietsje meer dan een paar van de Scapino, maar geloof mij (Ik kan het tenslotte weten) dit zijn de beste sloffen EVER!

Action thermo panty - €2,98

Op aanraden van mijn moeder kocht ik deze thermo panty voor de wintersport. Ze zei dat het nog warmer was dan een thermolegging, en dat dit de enige manier was om gewoon rokjes te dragen in de winter. Dus kocht ik er ook maar een. Natuurlijk ook met de wintersport in gedachte, want dit is een stuk goedkoper dan alle andere thermo kleding. Maar ook voor daarna komt dit vast nog van pas. 

Haarlak Action - €3
Normaal heb ik het nooit zo op de beauty-en haarproducten van de action, maar mijn haarlak was nét op, en ik liep toevallig door de Action. Wat doe je dan? Juist, dan ben je te lui om naar een andere winkel te gaan om daar een haarlak te kopen, dus doe je het maar daar. 
Ik had hier dus totaal geen verwachtingen over. Toen ik hem thuis testte, was ik super enthousiast! Hij werkt heel erg goed, ruikt lekker en mijn kapsel blijft echt de hele dag zitten. 

HEMA Markeerstiften - €0,95 per stuk 
Ik kan hier niet heel veel over vertellen. Ik gebruik altijd markeerstiften op school, en mijn gele was op, dus had ik nieuwe nodig. Ik vond groen ook wel vrolijk, dus nu kleur ik al mijn schriften als een regenboog :). 

Action

Ik had deze al gezien in een filmpje van Looksbysharon, en toen wilde ik ze al heel graag. Ik had alleen niet verwacht dat onze Action ze ook zou hebben, maar toen ik ze zag staan begrijp je wel dat ik ze mee moest nemen. Deze staan perfect in mijn kamer, en vooral als het donker is, brand het kaarsje heel mooi door de gaatjes heen. Ik heb deze niet voor niets voor het laatste bewaard, want ik ben er helemaal dol op!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien wat ik allemaal heb gekocht. Het is niet heel veel boeiends, maar toch genoeg om eventjes voorbij te laten komen. 

Aaaah, morgen al op wintersport!! Zo veel zin in! Ik heb nog nooit geskied, en dan gelijk naar Italië... Belooft veel goeds, en heel veel pizza, haha. Ik ben van plan om ook wat sfeerbeelden te maken, die zien jullie ergens volgende week wel voorbij komen. 

Wat ga jij doen in de vakantie?

Liefs, 
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3