Opgemaakt januari 2015

zondag, februari 15, 2015


Oké, ik weet dat het al halverwege februari is, maar dat maakt nu even niet uit. Ik had de hele maand januari namelijk al mijn opgemaakte beauty producten bewaard voor dit artikel, en dan zou het zonde zijn om hem niet te publiceren, toch? Bij deze!


Andrélon Oil & Care Shampoo

Volgens mij heb ik al wel eerder verteld dat deze shampoo en conditioner echt wonderen doen voor mijn haar, ik gebruik ze daarom ook nog steeds. De shampoo gaat altijd iets harder hier in huis (goh, door wie zal dat nou komen?), dus vandaar dat jullie hem nu zien. Niet heel spannend, hij zal nog wel vaker voorbij komen, omdat dit echt een wonderproduct is. 

Rexona long lasting protection clear pure

Ik ben altijd dolblij wanneer er weer een deodorant opgaat bij mij. Ik heb namelijk met mezelf de afspraak gemaakt dat ik weer een nieuwe mag kopen zodra mijn oude op is (om te voorkomen dat er op een gegeven moment weer een stuk of 10 bussen staan). Ik vond deze deo niet heel spectaculair. Ruikt vrij normaal en doet wat 'ie moet doen. 

Nivea oogmake-up remover

Eerlijk gezegd kocht ik deze remover alleen maar omdat hij in de aanbieding was, en ik zou hem niet opnieuw kopen. Ik gebruik bijna altijd waterproof mascara, en ik moest altijd boenen om het eraf te krijgen. Ook als ik gewone mascara gebruik, moest ik nog boenen, en had ik bijna altijd geïrriteerde ogen. Nee, ik ben niet onder de indruk. Jammer! Terwijl de andere removers van Nivea top werken!

Schwarzkopf Gliss Kur Hair Repair Liquid Silk Gloss Anti-Klit Spray

Zo, hele mond vol. Het komt erop neer dat deze spray fantastisch werkt tegen klitten. Als ik mijn haar de hele dag in ene knot heb gehad, of net wakker wordt, dan spray ik eerst dit in mijn haar. Werkt fantastisch! Dit is mijn tweede fles, dus dat zegt wel dat hij erg fijn is. Alleen de geur is me na een paar jaar wel heel erg gaan vervelen. Zeg gerust, ik ben hem spuugzat. Ik zal hem dus wel nóg een keer kopen, maar dan in een andere geur, haha. 

Nou, dat was alles wel weer wat ik opmaakte. Excuse me dat het zo laat online komt! Beter laat dan nooit ;). 

Ik ben heel benieuwd welk product jij opnieuw blijft kopen?

Love,
Jorine 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3