OOTD - Black and White

zondag, februari 08, 2015

Hi! Het is best een tijdje geleden dat ik een outfit liet zijn, dus het leek mij een goed idee er weer een te schrijven. Deze foto's maakte ik voor mijn laatste artikel, over de Beautiful-Bijoux bestelling. Sommige heb je dus al voorbij zien komen, maar dat weerhoud mij niet om er niks mee te doen. 

 

Allereerst draag ik mijn nieuwe sjaal, en gelijk ook mijn nieuwe liefde. Want WOW! Deze is echt geweldig! Hij is superwarm en zacht, en ook nog eens heel erg leuk en vrolijk.Voor de rest is mijn outfit vrij simpel. De accessoires vrolijken het wel op. Ik draag mijn nieuwste ketting, ook van de Beautiful-Bijoux bestelling. Mijn horloge is van de Big Bazar, en hebben jullie ook al vaker voorbij zien komen. 

Ik vind het wel leuk om eens in de tijd een complete zwart-wit outfit te dragen. Nu past het ook wel bij het weer, dus mag het ook wel.
Vroeger was het in mijn ogen 'verkeerd' om wit op wit of zwart op zwart te dragen. Ik snap nu niet meer waar het op sloeg, en dit bewijst het tegengestelde. 

Iniedergeval wilde ik jullie gewoon even nog mijn outfit laten zien, dus bij deze. 
Ik ben de laatste dagen iets minder actief geweest op mijn blog, dat komt omdat ik de afgelopen dagen ziek ben geweest. Niet dat ik echt griep of koorts had, maar ik ben al zo'n 2 weken lang heel erg moe en heb ik ontzettend veel hoofdpijn, nekpijn, en nog meer afwisselende klachten. Daarom ben ik 2 dagen thuis gebleven, en eergisteren voor naar de dokter geweest. Dat leidde gelijk tot een ziekenhuisbezoekje om bloed te prikken. Serieus, ik ben echt als de dood voor naalden. Gelukkig mocht ik op het bed liggen tijdens het prikken omdat ik de vorige keer was flauwgevallen. Natuurlijk viel het weer hartstikke mee :). Er wordt onderzocht of ik bloedarmoede of pfeiffer heb, en nog wat andere dingen. Ik ga daar niet van uit, maar het is wel handig om even te checken of het zo is of niet. Woensdag hebben we de uitslag... 

Na 4 dagen lang uitslapen ben ik gelukkig wel weer iets fitter, en dat betekend dat er deze week ook meer artikelen online komen, die ik nog in te halen heb.
Deze outfit is dus al best 'oud', maar toch hadden jullie hem nog tegoed. 


Hoe combineer jij je zwart-wit outfit het liefst? 
Love, 
Jorine 


Selfie shirt: The Sting
Cardigan: Tally Weijl
Rokje: H&M
Schoenen: Converse All Star
Sjaal: Beautiful-Bijoux
Ketting: Beautiful-Bijoux
Horloge: Big Bazar


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3