OOTD: New Year

dinsdag, januari 13, 2015

Oké, misschien is 'OOTD' niet helemaal meer het geschikte woord, en kan ik het beter 'Outfit van een hele tijd terug' noemen, want dat is precies hoe het is. Deze outfit was de eerste dag van dit jaar, wat betekend dat het al bijna 2 weken geleden is. Ik kon het niet laten om deze niet te delen, want de foto's zijn (al zeg ik het zelf) heel gaaf geworden. 😃


Ik ben echt verlieft op deze playsuit! Ik kocht hem deze zomer op de markt in Frankrijk. Daar stond een heel schattig kraampje met allemaal hele mooie vintage spullen, allemaal nét even wat anders als doorsnee. I love it. Omdat ik toch een beetje heimwee begin te krijgen naar de zomer (en Frankrijk) vond ik het wel leuk om hem winters en warm te combineren. Dat deed ik met mijn grote liefde, namelijk deze cardigan, en een simpele zwarte maillot.

De schoenen hebben jullie al een paar keer eerder zien terugkomen, maar ik vond ze hier echt geweldig bij staan. De tas is ook niet nieuw, maar die vond ik gewoon leuk combineren met de schoenen. 

De locatie vind ik trouwens erg tof! Bobbie wist ons deze plek aan te wijzen, een bijna verlaten industrieterrein in de stad. Ik houd van foto's die clean zijn. Wit vind ik daarom altijd prachtig als achtergrond. Die muur was perfect!
Daarna hebben we nog een paar foto's gemaakt in een creepy kelder (hoe noem je zo'n ding?). Helaas vind ik mezelf wel een beetje zielig kijken. Zo van: Haal me hieruit, please? Dat was wel een beetje het geval, want het stonk er ontzettend, haha.

Love,
JorinePlaysuit: Vintage
Cardigan: Tally Weijl
Maillot: HEMA
Schoenen: Steve Madden. hier
Tas: H&M
Ketting: Van mijn oma
Horloge: Big bazar hier

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3