Random Favourites

vrijdag, januari 30, 2015


Het ontdekken van nieuwe dingen vind ik heerlijk. Om te kijken wat anderen als favorieten hebben, en het vervolgens zelf met veel plezier ontdekken. Vandaag wil ik jullie wat rondom favorieten van mij laten zien, wellicht dat je er zelf wat aan hebt. ♡


Geurbrander

Ik vind het zo fijn als mijn kamer lekker ruikt. Ik heb in de afgelopen jaren heel wat dingen verzameld om mijn kamer van een heerlijke  geur te voorzien. Mijn laatste aankoop is deze geurbrander van, jawel, de Acton! Ik kocht hem met 5 verschillende wax tarts, en ik ben helemaal gelukkig met deze vanille geur.13 enveloppen en 1 rugzak

Dat ik van lezen houd is vrij algemeen bekend. Vooral s’ avonds voor ik ga slapen vind ik het heerlijk om nog even één hoofdstuk te lezen. Op dit moment ben ik bezig in dit boek van Maureen Johnson, en is vertaald naar het Nederlands. Het is echt een superleuk boek, en het blijft me verbazen.Random kaartjes sturen en krijgen

Ik heb altijd al van post gehouden. Toen ik vroeger jarig was, was het eerste wat ik deed naar de voordeur rennen en al mijn kaarten openscheuren. Ik vind het jammer dat het nu meer via facebook gaat, dus heb ik bedacht om zelf maar weer kaartjes te sturen en geven. En wat je geeft, krijg je terug. Toch? ☺︎
 
The Body Shop Whithe Musk Body butter

De boddy butter’s van TBS zijn zó lekker! Een tijdje geleden kreeg ik deze, en ik gebruik hem echt elke dag. Hij ruikt heerlijk winters, en verzorgd zo goed!Lush Lemony Flutter

Voor mijn gevoel ben ik zo ongeveer de laatste op aarde die dit potje geluk in haar bezit heeft, maar dat maakt mij niks uit. Het is een nagelriem crème, die zo goed werkt! Ik smeer hem twee keer per dag op, en dit helpt serieus. De geur is ook hemels, niet geheel onbelangrijk.  Een goede tip die ik kreeg van de Lush verkoper, is dat je hem ook prima kunt gebruiken voor andere droge plekjes (ellebogen, knieën, en zelfs op je lippen!)
Ik liet deze al zien in mijn laatste artikel, maar ik wil deze ook nog even in mijn favorieten laten terugkomen, omdat ik zó mooi vind! De laatste week heeft deze ketting bijna elke outfit compleet gemaakt, dus je zou wel kunnen zeggen dat dit een absolute nieuwe favoriet is.
Oké, misschien was het niet heel slim om 2 favorieten te pakken waar ik net nog over heb geschreven, maar voor mijn gevoel kon deze niet achterblijven. Vorige week schreef ik een hele positieve review, en ik gebruik hem nu echt elke dag.Milka oreo

Do I need to say more?! Milka + Oreo = heerlijkheid. Feit.

Stiekem heb ik deze schattige mini-reep gelijk opgegeten nadat ik deze foto heb gemaakt. Ik kon er niet langer meer naar kijken…

Eigenlijk moest ik hem aan mijn wiskundedocent geven, maar dat heb ik niet gedaan.Rexona deodorant - Women Nutritive

Opzicht is er niks bijzonders aan een gewone deodorant. Maar serieus, deze is echt heerlijk! Ik had met mezelf de afspraak dat ik niet meer als 2 deo’s mocht hebben, maar toen de Albert Heijn een aanbieding had… (Je kent het wel).Primark fluffy socks

And last but not least… De heerlijk zachte fluffy sokken van de Primark!

Als het winter is heb ik echt behoefte (haha nee, maar ik vind het wel heel erg fijn) om zachte en warme sokken te dragen. Ik ben echt een grote fan van de Primark sokken, dus toen ik deze, samen met nog 2 anderen, tegenkwam kon ik die echt niet laten liggen. Sokken + kruik + bed + film = Een cozy winter ☺

Wat zijn jouw favorieten van de laatste tijd? 

Love, 
Jorine 


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3