Catrice Eyebrow set - Review

zondag, januari 25, 2015

Hi guys!
Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt een groot fan van budget, en dan met name Essence en Catrice. Een paar maande geleden schreef ik een review over een wenkbrauwpotlood van de Action, omdat ik gewoon wilde weten hoe het mij stond om mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Ik wilde daarvoor al heel lang het setje van Catrice, maar ik was te gierig om die gelijk te kopen, haha. Ik was erg blij met het resultaat van die van de Action, dus deze week kocht ik eindelijk die van Catrice!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verpakking
Het doosje is van plastic en glimmend zwart. Ik vind dat het een wat luxere uitstraling geven. De voorkant is minimalistisch, erg mooi. Op de achterkant staat een instructie hoe je het volgens hun moet gebruiken en de ingrediënten. Aan de achterkant zit een soort van gleufje wat je kunt uittrekken, en dan zie je het laatje waarin een mini-pincet en een mini-kwastje in zitten. Daar kom ik later nog op terug. Ik vind het vooral een leuke en praktische oplossing, zodat je zo weinig mogelijk kan meenemen in je tas. Over de verpakking ben ik zeer tevreden. Het is iets wat we wel zijn gewend van Catrice, want hun poeders zijn ook glimmend zwart met wit. Maar toch geeft dat het een luxere uitstraling. 
Ik heb er overigens geen problemen mee dat het van hard plastic is. Ik moet alleen uitkijken dat ik het niet laat vallen op een harde ondergrond. 
Cijfer: 8


Het product
De poeders zien er goed uit. Er is een patroon van stipjes ingedrukt. Dat vind ik natuurlijk een pluspunt, want het ziet er toch wel leuker uit dan een gewoon poeder. In het eerste gezicht zien ze er goed uit. 
Van de swatches word ik vrolijk! Het pigment is goed en niet te korrelig. 1 is de lichtste kleur en perfect voor blondines. 2 is de donkerste kleur, en die zal goed zijn voor brunettes. Als ik ze mix krijg ik de perfecte kleur bij mijn huid en haar. 
cijfer: 9

Accesoires:
Ik liet net al even het uitschuifbare laatje zien. Daarin zit één mini-kwastje en een mini-pincet. Aan het kwastje zitten twee kanten. De ene is met een schuin afgesneden kwastje, om mee bij te tekenen. En aan de andere kant is een borsteltje om je wenkbrauwen door te borstelen. Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: Hier moet je niet aan beginnen. Het pincet is waardeloos, die moet je alleen gebruiken als je jezelf wilt pijnigen. Het kwastje is leuk bedacht, maar erg goed werkt het niet. Misschien alleen als je écht heel erg weinig ruimte hebt, maar dan nog zal ik gewoon een goed kwastje meenemen. Goed gereedschap is toch halve werk?
Ik vind het jammer, het was opzicht wel te verwachten, maar toch.
Cijfer: 5


Zonder make-up. Zoals je ziet zijn mijn wenkbrauwen niet helemaal 'vol' van zichzelf. Vooral aan de uiteindes is het best dun.Op mijn gezicht aangebracht:
Ik vind dat wenkbrauwen zo'n groot verschil geven in een gezicht! Ik leek veel wakkerder, en heb een wat grotere blik. Op de bovenste full face foto heb ik alleen mijn wenkbrauwen extra gedaan, en bij de laatste foto ook de rest van mijn make-up. 
Ik moet wel nog een beetje uitvinden hoe ik dit het mooiste aanbreng, dus ik ga nu niet heet uitgebreid laten zien hóe ik ze heb bijgetekend. Dat doe ik liever als ik er een vaste routine voor heb ontwikkeld. Maar dat zien jullie tegen die tijd wel online komen :). 
Ik vind hem heel erg fijn in gebruik! De poeder is niet te heftig, zoals bij een poeder. Je kunt makkelijk opbouwen hoe heftig je het wilt hebben, dat vind ik een groot pluspunt. Zo hoef ik alles niet 10 keer door te borstelen, want daar wordt niemand gelukkig van. 
Cijfer: 9

Eindoordeel:
8,0

Conclusie:  
Ik ben heel erg enthousiast over dit setje! Hij is lekker compact en werkt heel erg goed. Het geeft ook een mooi en natuurlijk resultaat. 
Het allerfijnste aan Catrice is natuurlijk de prijs! Voor dit hele setje betaalde ik namelijk nog geen 4 euro!

Het Catrice Eyebrow Set is te koop bij (bijna) alle Kruitvat en Trekplijster filialen voor €3,99. 

Lots of love,
Jorine
You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3