Beautiful Bijoux

dinsdag, januari 27, 2015

Eens in de zoveel tijd beloon ik mezelf door iets te kopen van mijn Wishlist. Iets wat ik al heel lang wilde waren een ruitjessjaal en een statement ketting. Ik kende wel een leuke webshop die beide verkocht. Na een maand uitstellen (ja, echt) bestelde ik ze toch. Mét een hele gave actie! Op de instagram van Beautiful Bijoux zag ik namelijk al dat je vanaf 10 euro één cadeautje mocht uitkiezen, en vanaf 20 euro 2. Laat dit samen nou net 20 euro zijn ;). 

 


Ketting Classy - €9,95

Hier deed ik het om. Ik had nog geen statement ketting, en dat vond ik een goed excuus om deze te bestellen. Hij is zó mooi! Als je hem van dichtbij bekijkt, zie je alle mooie details. Normaal draag ik niet graag goud, maar hiervoor maak ik een uitzondering. Ik werd ook al helemaal vrolijk toen ik het pakketje openmaakte. Deze ketting kreeg ik in een schattig paars doosje <3 .="" p="">

Volgens mij ben ik bijna de laatste blogger die deze Tartan Scarf heeft. Het begon allemaal toen ZARA vorig jaar deze sjaal introduceerde, gelijk met de mode van schotse printjes. Mijn liefde begon ook gelijk. Ongeveer 3 keer heb ik op het punt gestaan hem te kopen, maar telkens keek mijn portemonnee weer zo zielig, en deed ik het uiteindelijk niet. Maar... Ik heb hem!! Misschien is hij niet helemaal zoals die van ZARA, maar hé, het is een begin :). Ze hadden hem overigens wel in de webshop, alleen de prijs bleef hetzelfde :(. IK BEN ER ZO BLIJ MEE! It's so fluffyyyy!


Oorbellen Oh So Classy - €3,95 Gratis
Ik vertelde al even over de actie. Ik had van tevoren alleen nooit gedacht dat er ook zulke leuke dingen bij zaten! Deze oorbellen horen bij de ketting, dus nu heb ik ook nog een setje :). Ik ben hier echt heel blij mee. Vooral bij een feestje staan ze super chique classy. 

Flower Crown Pink - €4,95 gratis
Mijn tweede gratis cadeautje is deze vrolijke haarband. Hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar -of course- ging ik voor de roze variant. Ik zou hem nu niet heel gauw dragen, maar voor de zomer is hij superleuk! Een beetje dat bohemian-achtige, ik houd daar wel van. 

Infinity Bracelet Gold  - €3,95 gratis
Als laatste heb ik deze armband. Beautiful Bijoux staat er om bekend bij elke bestelling een cadeautje, en ondanks dat ik er al 2 had gehad, kreeg ik dit leuke infinity armbandje er bij! In het teken staat 'Dream', dat past ook wel goed bij mij.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn nieuwste aankopen te zien! Ik zit dit nu heerlijk te typen achter mijn laptop met mijn fluffy sjaal om en een kopje thee. Hierna ga ik nog even Engels leren, en dan heb ik een heerlijke vrije avond. Straks lekker Proefkonijnen kijken. Kijken jullie dat ook? Ik vind het echt een geweldig programma. 

Morgen (vandaag als jullie dit lezen) doe ik niet heel veel bijzonders. Ik heb gewoon school, helaas. En uit school ga ik door naar Alkmaar. 1 keer in de maand ga ik naar 't Praethuys om samen met andere jongeren te praten over ouders en de rotziekte kanker. Als jullie er meer over willen weten, stel gerust je vraag! x Voor nu ga ik jullie er niet meer mee lastig vallen, en ga ik maar eens beginnen aan mijn engels...

Lots of love,
Jorine 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3