❄︎ Tips om te doen in de kerstvakantie ❄︎

dinsdag, december 23, 2014

Hi! 

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik mijn eerste video uploadde, en ondertussen vond ik het wel weer tijd worden. Ik vond het eerst een beetje eng om in een video te praten (Je eigen stem horen en in shock raken enzo...).
Maar nu dacht ik YOLO, en nam vrijdag een video op over dingen om te doen in de kerstvakantie. Zoals altijd ben ik niet de beste met beloftes op het gebied van tijd, maar je moet het even zien alsof het net vakantie is. Zouden jullie het leuk vinden als ik vaker een praat-video opneem? 

 Enjoy!

Als je de video leuk vind kun je hier abonneren op mijn kanaal ❤


Love, 
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3