Steve Madden

vrijdag, december 12, 2014

Hoi!

Ik heb ze gisteren al heel even voorbij laten komen, en toen heb ik nog getwijfeld of ik er nou wel een speciaal artikel aan zou wijden. Uiteindelijk vind ik dat deze pareltjes dat echt wel verdienen. Dus bij deze!


 

Je hebt het al aan de titel en foto kunnen zien, maar ik heb nieuwe schoenen! Ik vertelde er gister heel kort wat over, namelijk dat dit precies dezelfde zijn als in mijn laatste outfit inspiratie! Daar kwam ik pas een dag later achter dan dat ik ze kocht, hoe toevallig. 

De laarsjes zijn van Steve Madden, en wat ze zo leuk maakt is dat je ze op 2 manieren kan dragen. Wat stoerder, zoals ik deed op de foto hierboven door ze tot halverwege te strikken en dan achterlangs vast te maken. Snap je? 
Maar je kunt ze ook wat chiquer dragen door ze gewoon helemaal te strikken, en dan zien ze er uit als een gewone laars. 

Ze zijn van echt leer. Verder heb ik er niet heel veel meer over te vertellen, dus laten we snel naar de foto's gaan!












































Een beetje een kort artikel deze keer, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien. 

Love, 
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3