PLOG ❄︎ Tweede Kerstdag

zaterdag, december 27, 2014

Hey!

En toen was kerst alweer voorbij... Ik moet zeggen, ik houd normaal niet zo heel erg veel van kerst, maar dit jaar heb ik er wel van genoten en vind ik het stiekem jammer dat het alweer voorbij is. Maar gelukkig heb ik nog genoeg foto's gemaakt om deze dag vast te leggen in een PLOG.Zo heerlijk van vakantie, je kunt zo lang uitslapen. Om 11.30 werd ik wakker. Oeps...

Ik ga naar beneden, en we beginnen meteen aan het kerstontbijt. Wel iets minder luxe als gisteren, maar zolang er kerststol is ben ik een zeer gelukkig kind. 

Jip <3 .="" br="">

Ik check even een paar blogs en youtube, en doe een paar tests op Opinieland. Stiekem vind ik het best wel leuk...<3 nbsp="" p="">

Ik spring snel onder de douche. Gisteren had ik al heel uitgebreid gedouched, dus nu hield ik het even snel. 

De producten die ik het gebruikt:
- Sephora blueberry body wash
- The Body Shop Tea Tree face wash
- 7 in 1 gezichtsborstel van de Blokker 
- The Body Shop Whithe Musk bodybutter

Me moeder en Gert hadden van auto geruild, haha. 

 Ik faal altijd enorm in het maken van outfit foto's van 'bovenaf'. Dus hier mijn hopeloze poging tot... 

Het jasje komt van de H&M, en kocht ik vintage, maar hij is echt als nieuw. De sjaal kreeg ik ooit van mijn tante, het shirt komt van de Nameless (zo heet die winkel), de broek is van de Mango en de schoenen zijn van Steve Madden. 

Dit was mijn face of the day. Ik hield het vrij rustig, omdat we alleen maar naar mijn opa zijn gegaan, en hij zo min mogelijk poespas wilt. Toch wilde ik wel íets extra's, dus heb ik wel oogschaduw op. 
Ik was van plan om hiervan een aparte FOTD te maken, zouden jullie dat leuk vinden? Daarom schrijf ik er nu niet bij wat ik heb gebruikt. 

 
We gingen koken voor mijn opa, en dit was het voorgerecht (gemaakt door mij). Het waren vooral dingen die nog over waren van gisteren, met nog wat extra sla, komkommer en tomaat. 

Voor het hoofdgerecht geldt eigenlijk hetzelfde. Het is wel wat luxer als mijn opa normaal eet, maar toch waren we snel klaar waardoor we toch geen groot diner hadden. Het toetje was ijstaart met passiefruit saus. 

Rond ongeveer 19.30 reden we naar huis. Ik deed een poging tot het maken van een foto waarin duidelijk werd dat ik in de auto zat, alleen dit was het resultaat :(. 

Thuis waren we gelukkig nog op tijd voor de film, want Alles is familie draaide op tv! Ik had hem vorig jaar al in de bioscoop gezien, maar hij blijft geweldig. Het is een ontzettend goed verhaal, en door de kleine details ook echt hilarisch. Als je deze nog niet gezien hebt moet je hem echt terugkijken, want je weet niet wat je mist. Nadat de film afgelopen was heb ik mijn make-up eraf gehaald, en ben ik in bed gaan liggen. 

Het is nu 00.05, en ik ben nog steeds bezig met het schrijven van deze PLOG. Hij is nu ten einde, dus ik ga zo slapen. Weltrusten!


Ik hoop natuurlijk dat jullie ook een hele fijne kerst hebben gehad! Ik snap dat deze PLOG minder interessant was als gisteren, maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien. 

Morgen heb ik een hele saaie dag (voor jullie). Ik sta om 8.00 op om nog even te hardlopen, en daarna heb ik klusdag bij scouting. Nu de boten uit het water zijn moeten ze natuurlijk opnieuw geverfd worden en al dat soort klusjes, dus daar houd ik me mee bezig. Er werd sneeuw verwacht, dus ik hoop nog op een leuk sneeuwballengevecht!

Love, 
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3