'Nieuwe' Lay-out!

donderdag, december 04, 2014

Tja, echt nieuw kan ik hem niet meer nieuwen, aangezien mijn header al een paar weken terug is verandert. Ik bleef in mijn hoofd bedenken hoe ik het zal doen met de kleuren van mijn blog. Uiteindelijk besloot ik vandaag alles in een zwart/wit/grijs thema te doen. Maar wel met een frisse uitstraling, want daar houd ik van.
"Als ik het niet leuk vind, kan ik het altijd nog aanpassen". En zo is het. Het kan best zijn dat mijn kleuren met een paar weken weer helemaal anders zijn, maar voor nu ben ik helemaal blij met alles. Het past sowieso ook beter bij dit seizoen. Want om nou een bloementjes header met pastel kleuren in de winter de hebben vond ik ook maar niks.

Wat ook nieuw is, zijn de Social Media buttons, aan de rechterkant boven mijn foto. Ik heb ook nog iets aangepast in de gadgets aan de rechterkant, maar daar is niet heel veel van te zien.
Ik ben nog bezig om subtitles te krijgen, dat je kunt filteren op Beauty, fashion of lifestyle artikelen. Weet iemand toevallig hoe dat moet? *hopefull*.

Dit is dus mijn site in een beetje vernieuwd jasje! Ik hoop dat jullie het mooi vinden, anders hoor ik graag nog ideeën of suggesties.

Xx
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3