Casual chique outfit

donderdag, december 11, 2014

Hi guys! 
Kennen jullie de site fanatics.com
Het is een webshop met ontzettend veel sportkleren, sweaters, petten en beanies. Als je houdt van Amerikaanse merken, American football, baseball en sport moet je zeker eens een kijkje nemen. Maar ook als je daar niet van houdt is het echt wel de moeite waard!
Ik heb dus mijn eigen casual chique outfit samen gesteld, met items van hun MBL hats pagina met super veel leuke beanies en petten. Kijk snel verder!
 
Om te laten zien dat je een beanie of pet voor elke situatie wel geschikt is, heb ik mijn eigen outfits ermee samengesteld. Zo ook als je naar een football wedstrijd gaat :). (Of gaat shoppen natuurlijk ;))


Ik heb een OOTD gemaakt, met een beanie. En ook twee collages ter inspiratie voor een casual chique outfit met een pet of beanie. We beginnen met de collages:Dit is de eerste collage die ik maakte. Hij is geïnspireerd op de stijl van Cara Delevingne, omdat zij ook vaak een beanie draagt. Ik heb er wel mijn eigen 'elementen' bij gedaan, zoals de Clarks (Nog steeds héél hoog op mijn verlanglijstje). 
Ik vind deze outfit zo leuk omdat het wel stoer is, maar niet te. En ook wel casual is, maar niet té. Het jasje, de beanie en de koptelefoon zijn stoer. Terwijl het T-shirt, de Clarks en de ketting dat juist niet zijn. Ik houd wel van een outfit waarin twee tegenpolen elkaar tegenstrijden, als je snapt wat ik bedoel. 

Beanie: New Look
Leren jasje: Pull & Bear
High waisted broek: H&M
Dream t-shirt: Backcountry.com
Schoenen: Clarks desert boots
Statement ketting: Rickis.com
Nagellak: Essie
Koptelefoon: Beats by dr. Dre
Bril: Vintage

De tweede outfit is iets vrouwelijker, maar zeker wel weer met stoere elementen. Hij is casual door de sneakers, de trui en de cardigan. Maar de accessoires maken het dan weer chiquer. Ik vind het leuk om in een outfit één color pop item toe te voegen, in dit geval het rokje. En de rest juist in basic tinten als wit, zwart en grijs houden. I like! 
In dit geval koos ik een pet omdat ik ie hier wel leuker bij vond staan. Het zou ook wel erg tof zijn als je de pet dan ook in die kobalt blauw zou doen, maar ik vond dit nu ook wel goed. 

Cap: New York Yankees
Trui: Avenue32.com
Cardigan: Vero Moda
Skater Skirt: Forever21
Sneakers: Nike free 2.0
Tas: Michael Kors
Panty: V&D
Statement ketting: Statementbaubles.com
Horloge: Daniel Wellington

En dan nu mijn eigen outfit! Ik had hem liever met een pet gecombineerd, maar omdat ik die niet heb koos ik voor een beanie. De foto's zijn helaas niet helemaal zoals ik had verwacht, omdat het windkracht 6 was. Je snapt wel dat dat niet de meest ideale omstandigheden zijn om foto's te maken (Het statief is twee keer omgevallen). 
Desalniettemin heb ik wel foto's die ik graag met jullie wel delen van mijn outfit!


Funny fact: 
In deze  Outfit Inspiratie had ik precies deze schoenen gebruikt. Ik vertelde nog hoe gaaf ik ze vond. Een paar weken later kocht ik ze in Maastricht, dat van die outfit inspiratie was ik helemaal vergeten. Pas later kwam ik erachter :). 

Als je aan mij zou vragen om een casual chique outfit te maken, had die er waarschijnlijk ook zo uitgezien. De schoenen zijn chique door het hakje, maar ook stoerder door de 'flap'. De jas en het blouse zijn ook wat netter, maar zeker wel casual en goed draagbaar. 
Want dat is waar ik van houdt: Een draagbare outfit. Meestal als ik door Tumblr scroll zie ik overal de meest geweldige outfits voorbijkomen, maar geen een zou ik zelf voor een gewone dag durven dragen. 

Beanie: Vintage
Blouse: Takko Fashion
Cardigan: Vera Moda
Jas: H&M
Broek: Mango
Schoenen: Steve Madden
Sjaal: Van mijn moeder
Tas: H&M
Ketting: Van mijn oma gekregen

Als allerlaatste (ik kon het niet laten om te delen) deze awesome pet van de site:


Dit is toch geweldig? Roze? Check. Gaaf model? Check. Cool logo? Check. 
Jup, I love it! Sowieso vind ik bijna alle New York Yankees petten cool, maar deze is zó leuk dat ik het niet kan laten om te delen. 

Ik hoop echt dat ik jullie zo genoeg inspiratie heb gegeven voor een leuke outfit met een beanie of pet. Als je enthousiast bent, of nog meer wilt zien, moet je zeker even op de MBL hats pagina van Fanatics.com kijken, want daar hebben ze in ieder geval genoeg leuks! 

Lots of Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3