Wishlist ideeën

vrijdag, november 28, 2014

Christmas wishlist
Gisteren is de feestmaand eindelijk weer is begonnen! In december worden we ieder jaar eerst weer verwend door Sinterklaas, en als we dan nog niet genoeg zijn óók nog eens kerst! Soms vraag ik me echt af of Sinterklaas niet even in augustus jarig kon zijn of zoiets, zodat het tenminste verdeeld is. 
Het voordeel is wel dat we maar 1x een verlanglijstje hoeven te maken, dat scheelt weer tijd! Ik maakte mijn lijstje/collage in de kerststijl. Maar als ik dit in mijn schoen of de zak van Sinterklaas vind, is dat natuurlijk helemaaaal niet erg ;). Laten we gauw kijken voor wat wishlist inspiration!

 

1. Mac Lipstick
Tja, wat kan ik hier over zeggen... MAC is gewoon hét merk als het op make-up aankomt. Bij mij staan ze al heel erg lang op mijn verlanglijstje, met name de Pink Plaid vind ik echt prachtig. Helaas vind ik ze zelf te duur (19 euro geef ik liever uit aan 5 lipsticks van Essence). Dus zette ik ze hier maar bij, haha.

2. LBD (Little Black Dress)
De LBD is een echte musthave en kan niet ontbreken aan je kledingkast. Als je die nog niet hebt kun je hem vragen voor kerst. En als je hem al hebt kan een tweede nooit kwaad, toch? ;)

3. Sieraden
Waar maak je elk meisje gelukkig mee? Juist, sieraden. En omdat je nooit genoeg kunt hebben is het een ideaal kado om te geven (of om te krijgen)

4. Tartan sjaal
Tartan printjes waren vorig jaar al in de mode, maar nu is het echt niet meer weg te denken op straat. Vooral de mooie gekleurde sjaals vrolijken het straatbeeld op. Ik wil hem al een tijdje, en toen mijn moeder vroeg wat ik voor Sinterklaas wilde, heb ik alleen geantwoord: Zo'n tartan sjaal. Fingers crossed...


5. Mobiel accessoires
Het lijkt wel of er een nieuwe regel is ontstaan die geldt: "Alle accessoires zijn altijd goed". Eerder al noemde ik sieraden, maar ook mobiel accessoires zijn altijd goed. Iedereen vind het wel leuk om een nét wat luxer hoesje te krijgen of een hele gave gadget. Dit is ook een leuk cadeau voor mannen/jongens! (Ik zou alleen niet aankomen met een knalroze hoesje)

6. Lush Snow Fairy
Als er één kerstcollectie is die geheel beautyland op zijn kop zet, dan is het die van Lush. Ieder jaar keert de populaire Snow Fairy terug, en dat is niet geheel onterecht, want hij ruikt ook goddelijk. Wat handig is, is dat hij in 3 verschillende maten verkrijgbaar is. Zo kun je hem als een kleinigheidje of als groot kado doen.

7. NARS Make-up
Wanneer je echt een 'groter' cadeau wilt geven of vragen voor een beautyliefhebber: NARS. Dat staat samen met MAC aan de top, dus de kwaliteit is geweldig. Vooral de blush en highliter zijn een algemeen begrip geworden, mede omdat het de favorieten zijn van Kim Kardashian. Helaas is het altijd wel zo dat high end merken ook een flink prijskaartje hebben, en dat is hier zeker het geval. *Ben ik lief genoeg geweest dit jaar?*

8. Winterse mok
Het nummer 1 ding waarom ik houd van de winter (oké, op de cadeautjes na) dat is het warme drinken. Natuurlijk kan dat ook in de zomer, maar warme chocolademelk smaakt alleen nu het lekkerst. Koffie, thee, chocolademelk. Zolang het maar in een leuke mok zit :). Ik vind zelf een beker met een winterse quote echt superleuk. Dit is zo'n typisch cadeau dat altijd goed is om te geven en altijd leuk is om te krijgen. Perfect!

Wat vraag jij aan Sinterklaas of voor onder de boom?

Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3