What's going on?

donderdag, november 13, 2014

Normaal ben ik niet zo heel erg van de persoonlijke artikelen. Ik vind het heerlijk om te lezen bij anderen, maar voor mijn idee ben ik er zelf niet zo heel erg goed in. Toch vond ik het oneerlijk voor jullie dat ik mijn blog beschrijf als een 'persoonlijke beauty en fashion blog', als er bijna niks terecht komt van dat persoonlijk. Bij deze! 

 

Ik wilde het in dit artikel vooral over hebben hoe het nu met me gaat, en een aantal veranderingen van de laatste tijd. Het klinkt heftig, psychologisch. Maar dat is het niet :). Laten we snel beginnen.

Ik begin maar gelijk bij het leukste eigenlijk, en dat is mijn stage. Voor school moeten alle derde klassen een maatschappelijke stage lopen, en natuurlijk moest het bij mij nét weer een tikkeltje anders. Waar de meeste kinderen stage lopen op hun oude basisschool of bejaardentehuis, wilde ik het weer iets uitdagender.
Ik loop mee op een basisschool (eigenlijk twee speciale klassen) die er voor zijn om kinderen die minder als 20 weken in Nederland zijn, heel snel de taal te leren. Het is heel individueel onderwijs, iets wat mij wel aantrok. De kinderen zijn allemaal zo lief! Je moet niet gelijk denken dat het alleen maar kinderen uit oorlogsgebieden of Azië zijn (om het even netjes te zeggen, je weet maar nooit), er zitten ook een paar uit Engeland bij. Ik mag meelopen bij de onderbouw, helpen met opdrachten, uitleggen, puzzels, voorlezen, gymmen en nakijken.
Het was zo leuk dat ik werd voorgesteld als "juf Jorine"! Als de kinderen roepen: Juf, juf! Dan vergeet ik wel eens dat ze het tegen mij hebben, haha.

Naast stage heb ik ook leuk nieuws op het gebied van sport. Sport, jij?! JA OKE, MAG IK? Goed, ik heb ooit wel iets geschreven over hardlopen, maar daar is het ook bij gebleven. Ondertussen ben ik gewoon doorgegaan en steeds beter geworden. Een tijdje rende ik al tussen de 4 en 6K, maar nooit verder. Afgelopen zondag ging ik rennen op het strand, en het ging zo goed, dat ik door ben gelopen naar de 10K! Het ging superlekker, en ik had achteraf echt het ultieme 'Yeah-I-did-a-great-work-out' feeling.
Ik zal jullie op de hoogte houden op dit gebied, als jullie dat leuk vinden. Ook omdat ik met een paar maanden mijn eerste wedstrijd loop, meer zeg ik niet :).


Naast 'persoonlijke' veranderingen krijgt mijn blog binnenkort ook een flinke make-over. Ik was al een tijdje bezig met een nieuwe lay-out, dus die gaan jullie binnenkort ook zien. Ik ben er in ieder geval excited over!

Ook op het gebied van sociaal media is er iets nieuws. Ik heb namelijk een tweede instagram account aangemaakt, speciaal voor mijn blog. Ik zal een foto plaatsen zodra er een nieuw artikel online is. Ook zijn er foto's die je niet op mijn blog ziet. Voor mijn instagram van Jorine's Life klik hier

Een foto die is geplaatst door Jorine's Life (@jorineslife) on


Dit waren een paar veranderingen van de laatste tijd! Ik heb natuurlijk niet alles verteld, want dan was dit artikel langer geworden als de baard van Sinterklaas, en dat wil ik jullie niet aan doen. Ook zijn dit de 'luchtigste' veranderingen. Hele persoonlijke dingen bespreek ik liever met vriendinnen, en niet op het internet terwijl iedereen het kan lezen. Ik hoop dat jullie dat begrijpen <3 p="">
Willen jullie vaker zulke personal updates? 

Lots of love,
Jorine 
You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3