Weekendje Vaals

zondag, november 30, 2014

Vorig weekend waren we naar Vaals geweest, helemaal het uiterste puntje in Limburg. We verbleven in een heel schattig huisje op een Hoeve, met een prachtig uitzicht. We hebben onder andere een dag geshopt in Maastricht, en hebben nog gelopen. Kijk mee!


Van tevoren alvast een disclaimer: Ik ga bij de foto's niet echt een verhaal vertellen. Niet omdat ik daar te lui voor ben, maar meer omdat ik er sterk in geloof dat plaatjes meer vertellen dan woorden.
Met het weer hebben we wel echt ongelooflijke mazzel gehad. Het was stralend weer, en we liepen zondag zonder jas (in november!!).
Zoals ik al zei verbleven we in een enorm schattig huisje in een Hoeve in Vaals. Naast de hoeve is ook een wandelcafé, die helaas gesloten was. Dat was wel jammer, want het schijnt dat de vlaai daar echt heerlijk is.
We hadden prachtig uitzicht over het hele dal. Zo geweldig om s' ochtends wakker te worden, de gordijnen open te doen, en dan wakker worden met zo'n geweldig uitzicht!
Het huisje was klein en ouderwets, maar had daardoor ook zijn eigen sfeer.
De benedenverdieping:
Mijn kamertje (met 2 bedden!):De andere kamer:

Zo zag de Hoeve en het uitzicht eruit. En een kleine sfeerimpressie.

De tweede dag gingen we een hele dag naar Maastricht om te shoppen. Ik was er al één keer eerder geweest, met school. Maar het blijft echt een ontdekking wat een leuke stad het is, en wat een leuke sfeer er hangt. Bovendien stikt het er van de leuke winkels en Limburgse gezelligheid. In ben erg goed geslaagd! Ik ga zeker wel een shoplog maken, dus die komt binnenkort ook online! :).

Mooiste bieb ever...


S' avonds hebben we nog pizza gegeten. De pizzaria zag er een beetje Duits uit. Ik had de pizza Italia, en hij was heerlijk!


De volgende dag ging ik eerst hardlopen, niet zo lang, omdat we s' middags ook een stuk gingen lopen! In het Geuldal hebben we -met stralend weer- zo'n 10 kilometer gelopen. Sportief dagje, haha.


Hier hebben we iets gegeten, ik had verse appelsap en een Vlaai. 

 Dat weer... ♡Onderweg reden we nog langs een fruitautomaat, hoe cool!


Toen reden we weer terug naar het andere uiterste van ons land. Ik heb ontzettend genoten van dit 'weekendje vakantie'. Ookal is het nu 1 week geleden, ik krijg weer gelijk een lach op me gezicht als ik de foto's terugkijk ☺︎

Enjoy your weekend <3 br="">
Jorine 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3