Essence XXXL long lasting lipgloss

vrijdag, november 07, 2014

Wie houd er nou niet van budget? Ik in ieder geval wel, mijn make-up stash bevat daarom ook veel van budgetmerken als essence en catrice. In dit artikel geef ik mijn mening over mijn nieuwe XXXL longlasting lipgloss van essence, in de kleur 3 Verry Berry. 


De verpakking is basic. Typisch essence. Hij oogt niet heel goedkoop, maar ook niet superluxe. Ik vind het goed gedaan, en het valt zeker niet tegen.
Het is alleen heel erg jammer van die vreselijke stikkers, die je er bijna niet af krijgt, en zo'n vreselijk lijm-randje achter laten (zie foto's). Ik snap wel dat ze dit doen tegen diefstal, hygiëne, en om winkel swatches te voorkomen. Maar toch... Weet iemand een truc om de verpakking toch zo mooi mogelijk te houden? Let me know!

Ik kocht hem in de kleur 3 Verry Berry

Als je hem opendraait zie je de sponsapplicator, wat bij de meeste lipgloss wel het geval is. Het valt wel op dat het niet dat typische sponsje is, maar duidelijk uit 'haren' bestaat, zoals je op de foto kunt zien. Ik had dit nog nooit eerder gezien bij essence, dus ik raakte erg benieuwd.

Swatches op mijn arm:

De kleur ziet er erg goed uit, er komt veel pigment af, en hij is zelfs meer knalroze dan ik dacht. Een beetje uit mijn comfort zone, maar zeker het proberen op mijn lippen waard.
Met niks er op.


En hier heb ik de lipgloss aangebracht op mijn lippen.

Als laatste de full face foto.

Ik ben heel erg tevreden over dit product! Erg longlasting is hij alleen niet, na een paar uurtjes of één maaltijd is het er wel grotendeels vanaf, dus bijwerken is een must. Hij trekt niet in de lijntjes, brengt fijn aan, plakt niet en de kleur is vooral heel erg pretty. Op de meeste lip swatches ziet hij er vrij heftig uit, maar 'in het echt' is hij meer als op de full face foto. Een my lips but better kleurtje dus.

Ik hoop dat jullie deze review leuk of nuttig vonden. Ik ben in ieder geval heel erg blij met mijn nieuwe aankoop!

Je betaalt €2,39 voor 4,5 ml. XXXL longlasting lipgloss mirror shine effect is te koop bij elke Kruidvat en Trekpleister.

Wat is jouw favoriete budget lipgloss?

Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3