5 Tosti variaties

maandag, november 03, 2014

Tosti's kennen we allemaal wel. Lekker makkelijk en toch een heel stuk lekkerder dan gewoon brood. Vaak maak ik een tosti met gewoon ham en kaas. Soms als variatie met ananas of pizza quick. Daar houd het ook vaak bij op. In dit artikel laat ik jullie 5 heerlijke variaties zien voor in het tosti-ijzer.


1. Nutella Banaan / Nutella aardbei
OMG! Was het eerste wat ik dacht toen ik dit las. Nutella is mijn verslaving nummer 1, en fruit is natuurlijk altijd lekker. Ik heb al een paar keer de nutella banaan tosti gemaakt, maar aardbei is ook een hele goede variant!
- Nutella (of andere chocoladepasta)
- Banaan of aardbei


2. Pizza tosti
Jep, het is waar wat je leest. Op zich wel logisch, aangezien je alles wel in het tosti-ijzer kunt doen, maar dit is toch wel gewoon supercool.
- Pastasaus
- Ham of salami
- Ui
- Mozzarella
- Pizzakruiden3. Caprese tosti
- Mozarella
- Pesto
- Tomaat
- Verse basilicum

4. Parma tosti
- Mozarella
- Parmaham
- Pesto
- Basillicum
- Peper en Zout 

5. Appeltosti
- Appel
- Kaneel
- Suiker
- Pindakaas

Ik hoop dat jullie zo wat inspiratie hebben opgedaan voor een paar variaties tussen het tosti-ijzer. Het lijkt me leuk dat, als je er eentje maakt, je een foto stuurt van je tosti en vertelt hoe je het vond!

Love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3