Wishlist van dit moment

zondag, oktober 12, 2014

Wishlist oktober1. De highwasted skinny jeans
Ik raak er maar niet uitgepraat over, maar deze broeken zijn zó fijn! Ze zitten heerlijk en het maakt je figuur ook nog eens mooier (naar mijn mening). Ondertussen heb ik 3 exemplaren in mijn kast hangen, en ook gelijk mijn 3 favoriete broeken. Waarom ik hem er toch op heb gezet, is omdat ik nog heel graag de zwarte-en spijker variant wil. Maar dat zal vast niet lang meer duren :).

2. Een pandora armband
In groep 8 kwam een vriendin opeens naar school met de mooiste armband die ik toen ooit had gezien. Het was een echte pandora armband, vol met roze kralen. Sinds dat moment staat hij op mijn verlanglijst. Al een paar keer heb ik op het punt gestaan om een neppe te kopen, voor 1/4 van de prijs. Maar toch steeds niet gedaan. Ik wil dus nog steeds de echte, maar 40 euro.. Vind ik toch een beetje veel.

3. Kwastenset
Iedereen die al een beetje verder is met make-up snapt dat een goed gereedschap het halve werk is. Ik wil al heel lang een set met allerlei soorten kwasten. Momenteel gebruik ik nog de kwasten van Hema. Maar het liefste wil ik die van Zoeva of Real techniques, omdat die gewoon een hele hoge kwaliteit hebben.

4. Wreck this yournal
Ik snap dat dit niet helemaal in het rijtje thuishoort, en ook niks met beauty of fashion te maken heeft. Maar ik vroeg dit boek op mijn verjaardag, en heb het niet gekregen (wel een hele hoop andere leuke dingen!). Deze staat dus nog steeds hoog op mijn verlanglijst.

5. Granny takes a dip (Lush)
Lush... <3 .="" a="" al="" alleen="" als="" bad="" bekende="" br="" bruisbal="" dat="" de="" die="" diegene="" dip="" doen.="" doet.="" echt="" een="" eens="" en="" er="" flutter="" geweest="" granny="" helemaal="" hoef="" hoog="" ik="" in="" is="" je="" kan="" keren="" kiezen="" kleurrijke="" kopen="" kunnen="" leeg="" leggen.="" lemony="" lush.="" maar="" mee="" meer="" meerdere="" mijn="" moet="" n="" nagelriemen="" niks="" nog="" nooit="" ook="" op="" staat="" takes="" te="" uit="" verlanglijst.="" voor="" waar="" winkel="" zeggen="" zijn="" zou="">

6. Victoris's secret body splash
Goed ruiken is altijd belangrijk, toch? ;). De bodysplashes van Victoria's Secret ruiken ontzettend lekker, en blijven lang zitten. Sinds een tijdje zijn ze ook in sommige Etos filialen te koop, dus ik houd het op de hoogte. 

7. Lange ketting
Het klinkt zo stom dat ik dit als fashion-blogger nog niet in mijn bezit heb! Naja, ik heb wel een paar lange kettingen. Maar de perfecte heb ik nog niet gevonden, al heb ik er wel overal naar gezocht. Ik ben hier namelijk heel erg lastig in. Ik wil zilver, goud draag ik niet. En het liefste met een klein veertje of zwaluw als hanger. That's it! Hoe moeilijk kan het zijn? Als jij een weet die met mijn eisen overeenkomt, en geen fortuin kost, laat het me dan alstjeblieft weten!

8. Sweater
Een simpele rekensom: Koud weer = sweaters dragen! 
En van sweaters heb je, naar mijn mening, nooit genoeg. Ik scrolde laatst wat op Polyvore, toen ik deze hilarische sweater van New Look zag. Ik vond hem zo leuk dat ik hem wilde hebben. Hij kost maar €17,99, wat voor een sweater niet veel is! Mocht je hem ook willen hebben, klik dan op deze link


Dit was niet echt een specifieke wishlist, maar meer wat random dingen die ik al langer wil, of ik erg leuk vind. Ik hoop dat jullie dit artikel leuk vonden, ookal is hij iets meer random dan normaal. 

 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3