Tip: Horloges bij de Big Bazar!

zaterdag, oktober 04, 2014

Ik liep even de big bazar in voor nieuwe wattenschijfjes en nog wat meer van die dingen, en zoals gewoonlijk kijk ik ook even bij de make-up en sieraden. Mijn oog viel op de prachtige horloges voor een heel klein prijsje. Ik besloot de gok te wagen, en nam een setje mee. Hier volgt mijn mening!

Dit is hoe ik het setje kocht. Het is een horloge, die om drie verschillende banden heen kan. De verpakking valt me niet tegen! Het patroon vind ik leuk, met de zigzag. En roze is natuurlijk altijd goed ;).

De achterkant en de 'beloftes'. Over dat 2 jaar garantie moest ik eerst een beetje lachen, maar later bleek er echt een klein garantiebewijs bij te zitten.

Als je het doosje openmaakt, kun je een kartonnetje eruit schuiven. Dan is dit wat je zit. Ik was echt blij verrast over hoe het verpakt is.

Dit zijn de bandjes. Elk bandje heeft een eigen structuur. Ik heb geprobeerd deze zo goed mogelijk op de foto te zetten.

De linker heeft een slangenprint, en ook de structuur daarvan. Je kunt een beetje ribbeltjes voelen. Looks good!


De middelste, zwarte, heeft een ander soort structuur, die je niet kunt voelen. Het lijkt een beetje op 'gekreukt' leer. 

Het meest rechtse bandje is wit, en heeft hetzelfde structuur als de zwarte. Op deze foto zie je die beter.


Met flits zie je de structuur beter.


De bandjes en het horloge naast elkaar.
Je kunt het horloge eraf schuiven, zodat je die kunt verwisselen.


Het horloge los. Het nadeel is dat er geen batterij in zit, dus die moet je los kopen.

Horloge om het zwarte bandje:Om het witte bandje:

En om het slangenprint bandje:
Ik werd echt blij door het horloge! De bandjes vind ik leuk, zo kun je per outfit bekijken welk bandje er bij wilt doen. Mijn favoriet is de witte, maar eigenlijk vind ik ze allemaal erg leuk ;).
De enige nadeel is dat je uit moet kijken met die mini-bandjes waar je het bandje doorheen doet (snap je het nog? Hoe heten die dingen?). Ik trok daar iets te hard aan, en hij brak af. Gelukkig is het geen groot probleem, want je hebt er 2. Maar toch is het zonde.

Dit dus...

Al met al ben ik heel erg blij met mijn aankoop! De prijs was trouwens €7,95. Ze hadden ook nog heel veel andere leuke horloges, dus ik zal zeker even gaan kijken als ik jou was!

Wat is jou budget sieraden-tip?
 


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3