River Island ringen

vrijdag, oktober 31, 2014

Ringen zijn al jaren iets waar ik aan te herkennen ben. Ik draag sinds mijn 10e verjaardag altijd dezelfde ring die ik toen van mijn tante kreeg, en een simpele ring met een steen die ik er later bij kocht. Nog steeds ben ik gek op die twee, maar toch vond ik dat het tijd werd voor wat afwisseling. Al eerder hoorde ik van de trend om ringen ook op de bovenkant van je vinger te dragen, en eigenlijk vond ik dit wel heel erg tof! Ik bestelde eerst een setje bij Forever21, maar die vielen helaas te klein. Toen ik van de week de River Island binnenliep viel mijn oog op een afgeprijsd setje met 6 ringen. Ik nam hem mee!

Dit is hoe ik ze kocht: Mooi verpakt en gelijk een inspiratie hoe je ze leuk kunt dragen of combineren. Ze waren afgeprijsd van €13 naar €4, Kachinggg!
Voor deze foto heb ik de ringen even van het kaartje afgehaald zodat jullie beter kunnen zien hoe mooi de steentjes zijn. Wat ik in de winkel niet doorhad is dat het combinaties zijn van zilveren steentjes en blauwe, wat het natuurlijk extra leuk en speels maakt. Bij de knuckle ringen is 1 blauwe, 1 zilveren en 1 'zwarte' steen. Bij de normale ringen is het 1 ring met zilver, 1 ring met blauw en 1 gecombineerde met 3 steentjes en zilver en blauw. 


Ik kan heel kort zijn over dit setje: I LOVE IT! Je kunt er heel veel kanten op en het zo subtiel of veel maken als je zelf wilt. Voor de foto's heb ik ze allemaal om gedaan, maar ik zie mezelf ook wel lopen met een paar subtiele ringetjes en dan zo'n eye-catcher ring in het midden. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Hoe draag jij je ringen het liefst?

Love, 
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3