Review: MAX wenkbrauwpotlood

maandag, oktober 13, 2014

In mijn vorige shoplog liet ik zien dat ik bij de action voor €0,59 een wenkbrauwpotlood kocht. Ik beloofde jullie nog een review, dus ik zeg nu niet te veel want als je mijn mening wilt weten, kun je beter maar verder lezen!Het potlood:
Zoals ik al zei, dit wenkbrauwpotlood kocht ik voor €0,59 bij de Action. Hij is er in twee kleuren. Dit is de donkerste omdat deze het beste bij mijn haarkleur past. Voor de blondines onder ons is er dus nog een lichtere variant. 
In de verpakking zit het potlood zelf (goh), en nog een puntenslijper, Pluspunt! Op de dop van de punt zit ook nog een extra puntenslijper. Zelf snap ik het nut er niet erg van, maar het is natuurlijk leuk bedacht. 
De 'gewone' puntenslijper werkt prima, iets wat ik niet had verwacht!
Zo krijg je een mooi scherp puntje. 
Het andere uiteinde heeft een borsteltje, om je wenkbrauwen mee door te kammen. Zoals je ziet heb ik hem al een paar keer gebruikt. Ik vond hem wel prima zijn werk doen. 

De swatches: 
Ik zette een paar lijntjes op mijn arm, en ik zag al gauw dat je hiermee hele dunne, en dikke lijntjes mee kon maken, iets wat ik heel erg belangrijk vind. Tot nu toe ben ik alleen maar posities verrast.


Laten we hem testen!
Hier zie je mijn wenkbrauwen met niks op, alleen doorgeborsteld. Ik heb van mezelf wel volle wenkbrauwen, maar als je dichterbij kijkt, zie je toch wat gaten, dus ik vind het zelf mooier om af en toe ze bij te tekenen voor een egaler effect. 

Op deze foto zie je iets beter wat ik bedoel met de stukjes met iets minder haartjes. 

Tekenen maar!

Het resultaat bij mijn linkeroog. 

Het resultaat bij mijn rechteroog. 

Hierboven zie je een echte goede vergelijking van met en zonder. Ik vind dat het potlood een erg mooi effect geeft. Van dichtbij lijkt het een heel erg heftig effect, maar full face vind ik het heel erg mooi. Mensen zeggen ook altijd dat je wenkbrauwen je gezicht maken, en ik ben het daar mee eens. 
Ik heb wel gemerkt dat ik al gauw een te heftig resultaat kreeg, maar dat heb ik simpel opgelost door het vervolgens een paar keer door te borstelen. Ik houd niet van moeilijk doen met make-up remover en wattenschijfjes. Maar met een paar keer borstelen had ik dus hetzelfde resultaat. Het is wel iets om mee rekening te houden dat je hierbij niet al te enthousiast aan de slag gaat, want dan krijg je een Barbie-effect, maar zachtjes drukken is al genoeg. Dit is eigenlijk heel positief, want er komt in ieder geval genoeg pigment vanaf!
De full face look. 

Voordelen:
- De prijs; 59 cent. 
- Goed verkrijgbaar: In bijna elke stad is wel een Action
- Is er in 2 kleuren, dus voor (bijna) ieder wat wils
- Goed pigment
- Je kunt zowel harde als zachte lijntjes zetten
- Hij blijft goed zitten

Nadelen:
- Die extra puntenslijper had van mij niet gehoeven
- Je krijgt al gauw het Barbie-effect, dus kun je het beter gelijk zo zachtjes mogelijk aanbrengen. 

Al met al ben ik dus erg tevreden over mijn aanschaf! 
Ik hoop dat jullie iets aan deze review hebben gehad. Zo ja, dan hoor ik het graag. 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3