Outfit Inspiratie #10

maandag, oktober 20, 2014

Soms heb je gewoon GEEN IDEE wat je aan moet trekken. Daar sta je dan, hopenloos voor je bomvolle kledingkast. Uiteindelijk pak je maar het eerste het beste setje en ben je vervolgens de hele dag onzeker over je outfit. Geen paniek, want het is tijd voor een nieuwe Outfit Inspiratie!


fall #2 Alwéér een herfstige outfit, ik hoop niet dat ik jullie hiermee niet verveel. Want ik dacht dat het wel leuk zal zijn om ook in het thema van de herfst een nieuwe outfit inspiratie te doen. Sowieso is het veel te lang geleden dat ik mijn laatste OI plaatste, dus het werd ook tijd. 

Ook dit is weer zo'n typische herfst outfit met donkere kleuren zoals bordeauxrood, legergroen en zwart. I love it! Dit is ook alweer een simpele outfit maar toch niet saai door de accessoires.

Parka: Topshop
Trui: Vera Moda
Jeans: New Look
Boots: Steve Madden
Tas: Cowboysbag
Sjaal: H&M
Bril: Wildfox
Ketting: Grayson
Oorbellen: Bijoux Brigitte

Wat draag jij het liefst in de herfst? En zal ik weer vaker een Outfit Inspiratie plaatsen?

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3