OOTD - fall in love

zaterdag, oktober 18, 2014
 Gisteren schreef ik al een heel enthousiast artikel over de herfst, en om een beetje in de stemming te blijven heb ik een outfit voor jullie die, naar mijn mening, perfect aansluit op het thema. Met typische herfst kleuren, bladeren en het after-rain effect :). 


Ik logeer op dit moment bij Bobbie en Noa (eigenlijk moeten we nu slapen, haha) en we hadden gisteren het plan om een paar foto's van onze outfits en elkaar te maken. Uiteindelijk zijn een paar foto's heel erg gaaf geworden, en daarom wil ik dit met jullie delen als Outfit of the day. 

Voor mij is dit echt een ideale herfst outfit. Zoals ik al zei houd ik van simplistisch outfits voor in de herfst, gecombineerd met statement accessoires. Dit is zo'n voorbeeld daarvan. Op de tweede foto kon je zien dat ik mijn nieuwe zeegroene aztec sjaal draag om het geheel toch nog iets op te fleuren. 

Ik weet dat deze outfit simpel is, misschien wel iets té voor een OOTD. Maar ik vond de foto's wel het delen waard. Eigenlijk kun je het beste mijn sjaal op alle foto's er bij denken voor de outfit die ik werkelijk droeg gisteren :). 

___________________________________________________

Blouse: Takko Fashion
Broek: Forever 21
Schoenen: AQA
Sjaal: Pieces, bij Only
Ketting: Van mijn oma
Zilveren armband: Juwelier Siebel (failliet)
Horloge: Big Bazar, artikel hier
You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3