OOTD - fall feelings

maandag, oktober 27, 2014

Eigenlijk is de naam OOTD al niet meer toepasselijk, aangezien deze al van een week geleden is. Ik heb er even mee gewacht, omdat ik niet twee keer achter elkaar een outfit wilde laten zien, dus komt hij vandaag online. De foto's zijn gemaakt door Bobbie in Purmerend op een skatebaan. We hadden de reünie van de zomervakantie van dit jaar, en omdat dit een speciale gelegenheid was, hoorde daar ook een speciale outfit bij!


Ik droeg hier mijn nieuwste aanwinst, namelijk deze high waisted skinny jeans. Toen ik een random winkel instapte voor een nieuwe high waisted broek (Bij de vorige heb ik de gulp kapot getrokken, oeps). Dit was de eerste die ik paste, en hij zat perfect. Alsof we voor elkaar gemaakt waren. Dat is sowieso best een wonder, aangezien de goede broek vinden bij mij een ramp is (te krap bij mijn benen, te breed, te lang...) Ik nam hem gelijk mee, en nu zijn we bijna onafscheidelijk geworden.

Daarnaast draag ik ook mijn zwarte blazer die ik al zo lang heb dat ik aan vervanging toe ben, en een bordeaux-rode blouse, mijn favoriete herfstkleur. Ik vind het wel leuk om je blouse zo in je broek te stoppen, ook bij zo'n hoge broek. Het is nét iets anders, en daardoor juist wel leuker. 

De dag dat we de foto's maakte waaide (woei?) het echt enorm hard, dat valt ook wel te zien aan mijn haar, haha. Ach ja, "lekker nonchalant" toch? 

_______________________________________________________________________

Blouse: New Yorker
Broek: Forever21
Blazer: Black and blue
Schoenen: AQA
Zilveren armband: Juwelier Siebel
Ketting: Van mijn oma
Oorbellen: MKM Design

Lots of love,
Jorine

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3