My new bag

dinsdag, oktober 14, 2014

Al bijna een jaar ben ik hopeloos op zoek naar zo'n tas waar je even een paar dingen in doet: Je mobiel, portemonnee, wat papieren, deo, lippenbalsem en mijn camera. Dat opzicht bleek al een grote opgave voor mij, maar vooral dat ik per se wilde dat mijn camera er ook in paste was toch iets teveel gevraagd. Laatst liep ik even door de H&M, en liep ik zomaar deze tas tegen het lijf. Ik liep de checklist, die ik inmiddels uit mijn hoofd wist, af. En wonder boven wonder voldeed deze tas aan al mijn eisen. Ik nam hem dus mee. Het is een vrij basic, bruine schoudertas. Maar daardoor vind ik hem juist zo mooi, dat hij lekker simpel is, en daardoor overal bij staat. De gouden details komen op deze manier juist nog meer naar voren, wat ik echt prachtig vind. 
De rits is een beetje moeilijk uit te leggen. Zoals je wel ziet bestaat hij uit twee 'staafjes' waarmee je ritst. De ene gaat naar links, dat is ook de linker op de foto. En de ander gaat naar rechts. Je kunt er voor zorgen dat de staafjes precies in het midden hangen, of juist meer naar links of rechts. Heel leuk dat je zo een beetje kunt variëren!

De rest van de gouden details zijn deze gespen waarmee je de riem langer of korter kunt maken. Ik heb hem hier op de langste stand, maar ook hier kun je leuk mee variëren. 


De zijkant. 


Wat ik erg fijn vind is dat de onderkant verstevigd is. Dit laat het wat luxer aanvoelen, maar is ook erg handig omdat hij zo mooier in vorm blijft. 


Hier heb ik beide ritsen naar boven geritst waardoor de tas open is. 

De flap kun je omhoog doen om er spullen in of uit te halen. Ik heb hem voor de foto even met een plakbandje vastgemaakt, maar zo kunnen jullie wel de voorkant goed zien. Hij is nog beschermd met een stuk stof, zodat je toch een afgescheiden vak creëert, Ik ben er wel blij mee, want ik zie al een heel scenario voor me waarin ik zo mijn portemonnee op straat laat vallen...
Hier zie je de binnenkant. Het is eigenlijk één groot vak, maar gelukkig wel met een kleiner vakje erin. Vinden wij, vrouwen altijd handig ;). Maar ook voor wat losgeld of pasjes komt zo'n vakje altijd wel van pas. Het logo van H&M staat ernaast. 
De binnenkant is gemaakt van een gladde stof, ik weet niet hoe hij heet, maar hij voelt wel heel erg glad aan. De buitenkant is van nep leer, maar het oogt niet goedkoop doordat hij toch een echt lederen structuur heeft. 

In de volgende foto heb ik de tas om, zodat je ook kunt zien hoe groot hij ongeveer is, en hoe hij om mijn lichaam valt. Ik hoop dat ik jullie blij heb gemaakt met een artikel over mijn nieuwe tas, en gelijk ook mijn nieuwe liefde. 
Hij is te koop bij de H&M voor €14,95. 


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3