Manhattan nagellak swatches

donderdag, oktober 16, 2014

In Duitsland kon ik het niet laten om heel even de DM in te lopen. Een soort van Kruitvat, maar dan de Duitse versie. Het leuke daarvan is dat ze, naast Essence en Catrice nog 2 andere budgetmerken hebben: P2 en Manhattan. Van beide merken nam ik 1 potje mee. Vandaag laat ik de bordeaux rode nagellak swatches van Manhattan zien.Manhattan geeft geen namen aan zijn nagellak, dus ik kan alleen zeggen dat dit de bordeauxrode kleur is. Ik hoopte dat dit een goede dupe zou zijn van Essie Bordeaux, maar het kwam niet echt in de buurt. Dus laat ik het ook niet terugkomen, dit artikel bevat dus alleen swatches over deze nagellak.

Op de volgende foto's heb ik alleen 1 laag aangebracht:Hier heb ik ook de tweede laag gelakt:Ik vind deze kleur ontzettend mooi! Hij glanst echt heel erg, het typische gel-lak effect, zoals beloofd. Ik heb bij de bovenstaande foto's geen topcoat aangebracht!
Hoelang hij blijft zitten weet ik nog niet, omdat ik het simpelweg niet heb getest, en ik dit artikel alleen wou schrijven over de swatches.

Ik kocht dit lakje voor €2,45 bij de DM in Trier. 
Manhattan is verkrijgbaar in iedere DM, maar ook op een aantal plaatsen in Nederland. Maar daarvoor moet je goed online kijken of zoeken (op google) waar hij verkrijgbaar is bij jou in de buurt.


Ik weet dat de foto's niet perfect zijn, evenals hoe 'netjes' ik lak. Maar ik hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien!


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3