Filmpje: DIY Zwaluw sjabloon op canvas

vrijdag, oktober 10, 2014

Al eerder vertelde ik dat ik mijn kamer een complete make-over had gegeven. Hel leek mij leuk om een hele quote wall te maken, maar alleen quotes vond ik een beetje saai. Ik bedacht dat het leuk zou zijn om een schilderij te maken, wat toch past bij die stijl, maar nét even iets anders. Na heel wat inspiratie opdoen op pinterest en tumblr, had ik mijn idee verzameld, en benoem ik het tot een DIY zwaluw sjabloon op canvas. Ik zal maar stoppen met typen, want je moet zelf maar kijken. Hope you enjoy!
Dit is mijn eerste filmpje, en ik ben er super excited over! 
Het is iets nieuws is, en dus nog niet helemaal perfect, maar dat is niet erg. Ik weet natuurlijk niet of jullie het wel leuk vinden, ik hoop natuurlijk van wel, want ik heb enorm veel plezier gehad in het maken en bewerken van de video. Als jullie nog tips hebben hoor ik het graag, zodat ik er weer van kan leren en verbeteren!

Hieronder nog wat foto's van het resultaat:

Zal ik vaker een filmje maken?

You Might Also Like

2 reacties

  1. Wat super leuk je eerste filmpje! Je hebt dit zo leuk bedacht en die details van de kranten vind ik erg mooi, ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat ontzettend leuk om te horen dat je het leuk vond, dankjewel! Ik hoop door te gaan, dus misschien dat er wel vaker filmpjes komen! X

      Verwijderen

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3