Autumn TAG

vrijdag, oktober 17, 2014

Natuurlijk hoef ik niet meer te vertellen dat het nu wel echt herfst word, want als je naar buiten kijkt spreekt het voor zich. Onderhand worden de bomen al weer geel, oranje en bruin gekleurd, dat het al weer meer en vaker regent, het echt een heel stuk kouder is geworden en dat het heel wat vroeger donker word. 

Als ik eerlijk ben kan ik alleen maar genieten van deze typische Nederlandse verschijnselen. Natuurlijk is het fietsen in de regen met handschoenen aan en een muts op je hoofd waardoor je haar zo statisch word iets minder. Maar als je dan eenmaal thuis op de bank zit met een heerlijke kop warme chocomel met extra slagroom en kijkt hoe de mensen buiten worden natgeregend, en jij heerlijk droog binnen zit met een muziekje aan... I love it. Ik vind dat elk seizoen zo wel zijn charmes heeft, maar misschien is de gezelligheid en de sfeer van de herfst hetgeen waar ik het meest van houd. 
Ik kan maar beter stoppen met praten en afdwalen over vanalles en nog wat. Laten we het houden waar ik deze blogpost eigenlijk aan wilde wijden, en dat was een TAG, over jawel... De herfst! 


Wat is er zo leuk aan de herfst?
Pfoe, zo'n beetje alles wat ik hier boven heb lopen opsommen denk ik. Vooral de sfeer, en sfeer is moeilijk te beschrijven omdat het zo persoonlijk is. Maar ik denk dat ik met de foto's in dit artikel en met de tekst van hierboven al heel ver kom. 
Warme truien dragen, chocolademelk met slagroom, het mooie after-rain effect, de geur van de versgevallen bladeren vermengt met de geur van regen... Alles bij elkaar. 


Favoriete herfst drank? 
Hihi, volgens mij heb ik nu al drie keer in dit artikel gezegd, dus ondertussen is het al wel duidelijk dat mijn favoriete drank voor in de herfst warme chocomel is. En dan wel met extra slagroom ;). Ik ben nou eenmaal een chocola-freak, dus alles met chocola is voor mij altijd goed. Does it say enough? 
 Favoriete geur?
Ik heb heel lang moeten denken over deze vraag, maar ik denk dat ik voor de geur van vanille ga, als het op geuren voor kaarsen en parfum aankomt. 
En zoals ik net al zei maakt de geur van versgevallen bladeren en regen me ook heel erg blij. Gewoon die 'verse' geur. Ik kan het niet uitleggen, maar volgens mij weet elke Nederlander wel waar ik het over heb, haha. 

Make-up voor de herfst? 
Ik ga voor blush! Doordat de zon bijna niet meer schijnt, is helaas mijn kleurtje die ik in de vakantie heb gekregen al weer weg. Ik vind het dan mooi om toch nog een klein beetje die gezonde glow te krijgen, en daarvoor gebruik ik een natuurlijke blush. Go to moisturizer?
De Body butters van The Body Shop! Ik ken geen enkel ander product wat ik maar blijf en blijf smeren. Deze zijn zó zacht, en ze werken zo fantastisch voor droge benen, droge plekjes of om simpelweg goddelijk te ruiken. TBS heeft enorm veel lijnen met ieder een eigen geur. Ook hebben ze elke winter een speciale winterlijn met de meest geweldige body butters voor als je huid droger word, en die geur... Ik zal erover stoppen, anders ben ik morgen nog bezig. Maar dit is echt een aanrader in de herfst!

Must have item?
Hij was een beetje voorspelbaar, maar ik ga voor de sweater. Sweaters en ik zijn in de herfst en winter onafscheidelijk van elkaar. Vooral zo'n een waarvan de binnenkant bedekt is met dat cozy, fluffie spul. Wat zo ontzettend zacht is, dat je de hele tijd met je handen in je mouwen zit,  en dan niet omdat je zo onsociaal bent, maar puur omdat het zo zacht en warm aanvoelt. 
Ik vind dat je een sweater heel erg comfy kunt dragen, maar ook fashionable! Ik ben daarom ook enorm blij dat het weer in de mode komt voor meisjes en vrouwen, en dat merken niet van ons verwachten dat we ook in de winter met een crop top kunnen lopen. 
Favoriete muziek?
Sowieso heb ik echt een zwak voor akoestische muziek, en al helemaal in de herfst. Dat geeft net die finishing touch aan het perfecte gezellige herfst-gevoel. De laatste tijd staat het nieuwe album van Ed Sheeran, X bij mij op repeat. Vooral het nummer "I see fire"... Bij mij is het een uitzondering als ik een songtekst van top tot teen uit mijn hoofd ken, en dit is een van die weinige gevallen. Dat zegt misschien al wel genoeg. 


Favoriete herfst outfit? 
Kom ik erg voorspelbaar over als ik weer over mijn sweaters begin? Het is namelijk wel zo. Mijn ideale herfst outfit is simpel, en bestaat het liefst uit een strakke skinny in een basic kleur, met een oversized sweater of cardigan. Mijn outfit maak ik af met een paar statement sieraden en that's it!Autumn food?
Zeg je herfst, dan zeg je appels. Toch? En al zeg je appels, dan zeg je appeltaart, in mijn ogen ;). Laat appeltaart nou net mijn lievelingstaart zijn... Het liefst met extra kaneel voor de smaak. Oh, en vergeet de stoofperen niet! (Ook met extra veel kaneel natuurlijk). En zelfgemaakte warme appelmoes, Mmmm. Ja, ook daarbij doe ik het liefst extra veel kaneel. Ik houd er gewoon van, oké?
Favoriete place to be?
Mijn bed. Serieus, het is zo heerlijk om op zo'n typische regenachtige herfstdag de hele dag in bed te blijven (In je onesie of course), te luisteren naar Ed Sheeran en hoe de regen op het dak tikt terwijl jij heerlijk in je bed ligt met een filmpje en een warme kop chocomel, koffie of thee... Liefde. 


Ik heb de vragen van de Fall TAG van de TAG die ik zag bij o.a. Teskuh en kittehscupcakes, maar een paar vragen heb ik iets aangepast, verwijderd of zelf erbij bedacht. 

Bij deze tag ik: Bobbie en Noa, om deze TAG ook de doen op hun blogs (Neem ook zeker een kijkje op hun blogs!)
Als ik je niet heb getagt, mag je ook gerust de vragen overnemen voor je eigen blog of youtube kanaal, ik zal het wel leuk vinden als je mij linkt zodat ik hem ook zelf kan lezen, want ik ben heel erg benieuwd naar jullie antwoorden! Je kunt ook je antwoorden bij de comments achterlaten, en geef daar antwoord op de volgende vraag:

Wat vind jij het fijnste aan de herfst? You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3