TAG: 15 dingen die niemand vraagt

zaterdag, september 27, 2014

TAG-time! Ik heb vandaag een hele leuke TAG op de planning staan, namelijk de 15 dingen die niemand vraagt TAG. De naam zegt het al, dit artikel bevat dus een beetje weirde vragen en antwoorden. Dat belooft al wat! 
1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Al-tijd dicht! Ik kan niet slapen als zo'n zwart gat me aanstaart in het donker. Niet dat ik bang ben in het donker, ik houd mijn kamer het liefst zo gesloten mogelijk als ik slaap. Kastdeuren dicht, deur dicht. Heerlijk vind ik het. Het staat bovendien ook een stuk opgeruimder ;).

2. Neem je mini flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Stiekem wel, haha. Maar ik denk dat de meeste dit wel doen, toch? Ik heb het zelfs zo ver gekregen dat mijn moeder nu ook altijd de mini's meeneemt voor me. Oeps...

3. Heb je weleens een straat naambord gestolen?
Zulke dingen doet alleen StukTV. Maar ik zou het wel heel graag willen.

4. Gebruik je to do lijstjes?
Ja. Ik vind het heerlijk. Eerst maak ik een lijst met alle dingen die ik moet doen, bijv. per week. Daarnaa maak ik een to do lijst. Voor mijn blog plan ik die per week. Voor huiswerk soms per dag, alleen als het echt heel veel is. Maar voor mijn huiswerk heb ik ook een week-planner die ik bij huiswerkbegeleiding maak. Volg je het nog? Ja ik gebruik dus to-do lists.

5. Heb je sproeten?
Vroeger wel! Niet zo erg als Pippi Langkous, maar wel gewoon gezonde zomersproetjes. Ik vond het wel cute staan. De laatste jaren heb ik het niet meer gehad. Dus ik antwoord nee.


6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Laten we eerlijk zijn, dat heeft iedereen toch wel eens gedaan? Ik als klein meisje wel eens, toen ik het echt niet meer hield. Maar persoonlijk vind ik dit nog minder erg dan in je broek plassen. En jongens doen het toch ook altijd? Oneerlijk dat er bij ons dan zo moeilijk over gedaan word (en zo moeilijk gaat).

7. Hoe groot is je bed?
Ik heb een Hemnes bedbank van Ikea. Volgens de site is hij 210 x 87 cm. Maar je kunt hem ook nog uitschuiven tot een tweepersoons bed. Dus dan is hij wel even wat groter. 

8. Ben je lui?
Ligt eraan wat je onder lui verstaat. Ik kan makkelijk een hele dag op de bank liggen met de tv, me laptop een boek en ongezond voedsel. Alleen.... Ik kan dit nooit langer dan een dag, hoogstens twee dagen volhouden. Dan moet ik iets doen. Stilzitten is gewoon nooit wat voor mij geweest. Maar voor mij kan lui zijn ook op een rustige zondag tekenen met een muziekje op. 
Of denk ik nu veel te filosofisch en moet ik maar gewoon ja antwoorden?

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert? 
Het geluid van de piepende wasmachine. Aaaargh!

10. Kauw je op pennen en potloden?
Iewl, nee.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Lieve mensen, ik leg het nog één keer uit: De padvinders bestaan niet meer, en waterscouting is niet hetzelfde als landscouting. En ja, ik zit daarop. Op waterscouting dan wel. Gewoon lekker relaxed zeilen, soms een beetje roeien, lekker chillen op het water en af en toe een kamp. Heerlijk toch? 

12. Kijk je nog weleens naar tekenfilms?
Als er niks anders is wel ja. Laatst was ik ziek en heb ik een paar uur naar zappelin gekeken (wat ik overigens maar half mee kreeg omdat ik me zo beroerd voelde). Maar goed, dat gebeurd maar ongeveer 1x per jaar hoor. Ik kijk heeeeel soms nog wel eens Totaly Spice, Spongebob of Fairly odd Parents. Maar alleen als er écht niks anders op is. 

13. Tel je de treden als je trap loopt?
Haha, vroeger deed ik dat echt altijd. En dat zo'n 5 jaar lang. Gelukkig ben ik er nu mee gestopt, want het was best irritant. Ik weet het nog goed: De eerste trap is 13 treden, de tweede 12. Of was het nou andersom? Misschien maar weer eens natellen...

14. Dans je weleens als er geen muziek te horen is?
Eeeeuh... zonder muziek nooit. Als ik alleen thuis ben, kan ik me schaamteloos laten gaan op allerlei muziek. Maar zonder muziek en ritme dans ik nooit (denk ik). Misschien doe ik het wel zonder dat ik het doorheb, wat nog extra gênant is. 

15. Weet je hoe het oliepeil van je auto moet checken?
De olie-watte? Ik heb nog geen auto of rijbewijs. Dus nee. 

Ik hoop dat jullie deze TAG leuk vonden, als je hem wilt overnemen, mag dat!


You Might Also Like

1 reacties

  1. Leuk om te lezen! En ja, iedereen heeft wel zo eens een lekkere luie dag, mag ook wel, toch? Maar ik zou het ook niet elke dag kunnen.

    BeantwoordenVerwijderen

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3