Street Style Inspiration

maandag, september 01, 2014

Van sommige celebs ben ik echt een huge fan. Meestal niet alleen om hun zang of acteer talent, maar vooral om de stijl. Vandaag doe ik mijn eerste Street Style inspiration. Als style icoon heb ik gekozen voor Selena Gomez. Als jaren bewonder ik haar stijl en zie ik dat als een erg groot voorbeeld. De volgende outfits zijn geinspireerd op haar outfits.

 

 

Outfit 1:


Shirt: modekungen.se
Boyfriend jeans: Theyallhateus.com
Cardigan: River Island
Laarsjes: Madden Girl Plaaza via 6PM.com
Infinity sjaal: H&M


Outfit 2:
Blouse: Topshop
Broek: ONLY
Zonnebril: Ray-Ban
Pumps: Lipsy Rachel
Clutch: Jessica Simpson


Outfit 3:Blouse: Topshop
Boyfriend jeans: Go Jane
Sleehakken: Woven Wedge
Zonnebril: Ray-Ban
Armband: Lorisshoes.com
Oorbellen: Erickson Beamon Rocks Falling For You
Mobiel: Iphone


Outfit 4:
Tuinbroek: Pepe Jeans
Bustier: River Island
Tas: Michael Kors
Pumps: Jimmy Choo
Zonnebril: Nelly.com


Outfit 5:Cardigan: ONLY
Hemd: H&M
Broek: ONLY
Tas: Michael Kors
Laazen: Fluevog
Armband: Lorisshoes.com


Dat waren de outfits alweer! Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben opgedaan en overtuigd zijn over Selena's modebewustheid. Mijn favoriete outfit is de laatste. Lekker casual maar zeker niet onverzorgd, het tegendeel zelfs! Ik houd ervan.
Zal ik dit bij meer celebs doen, een soort van outfit inspiratie op hun stijl?


Welke outfit is jouw favoriet?

 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3