Look: Birthday girl

vrijdag, september 12, 2014

Mijn make-up look die ik gisteren droeg op mijn verjaardag. Ik deed er niks heel speciaals aan, het is bijna helemaal hetzelfde als mijn dagelijkse routine. Toch wilde ik graag laten zien hoe ik eruit zag op 'mijn dag'.


 Make-up:
L'oréal Paris Magique BB cream
Catrice prime and fine mattifying powder
MUA blusher Shade 1
L'oréal Paris lash architect 4d waterproof mascara

Essence My Skin Cooling Eye Roll-onCatrice Ultimate color 240 Hey Nude...

HEMA wimperkrultang
HEMA foundation, poeder en blush kwasten

 

Ik wilde heel graag ook nog mijn outfit laten zien, maar helaas lukte het foto's maken niet. Dus blijft het hierbij. Ik hoop dat jullie het niet erg vinden. Maar, in het artikel dat morgen komt zal mijn outfit toch voorbij komen.
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien hoe ik eruitzag op mijn verjaardag. Ik zal vast nog een keer een look laten zien, hopelijk dan ook met foto's van de producten.

See you later!


You Might Also Like

2 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3