Ik ben jarig!

vrijdag, september 12, 2014Vandaag nam ik afscheid van het ongeluksgetal...
-->
Als je naar de kaarsjes op de foto hierboven kijkt, kun je zien dat ik daar 4 jaar werd. Vandaag is dat precies 10 jaar geleden, want vandaag mocht ik 14 kaarsjes uitblazen. 

Ik begon mijn dag met een heerlijk ontbijtje met croissantjes, een hele stapel kaarten en een hoop felicitaties op whatsapp en facebook, waarna ik me gelijk al echt jarig voelde. Daarna moest ik gewoon naar school, want verder was het een heel gewone donderdag. 


Op het gebied van cadeaus heb ik weinig interessants te vertellen. Mijn cadeau had ik al gehad, dat was namelijk het helemaal opknappen van mij kamer. Een cadeau waar ik elke dag ontzettend blij van word!

Toen ik thuis kwam, stond de taart al in de oven. Daarna zijn we, gezien het mooie weer, naar het strandpaviljoen gegaan. En zo zaten we daarr met mooi weer, ice tea en een heerlijke bak nacho’s. De sfeer daar is echt superfijn, er zijn loungebanken, iedereen hangt daarop en het lijkt alsof stress niet bestaat. Wij hebben er echt alleen maar genoten. Het klinkt niet als de meest doorsnee besteding van je verjaardag, maar voor mij voelde het als een geweldige vakantiedag +1. 

Door de nacho's was er niet erg veel ruimte meer voor pizza, dus krijg ik die morgen.  Vandaag aten we een lekkere maaltijdsalade.
S ‘avonds heb ik niet heel veel bijzonders gedaan, bezig geweest met cadeautjes, met felicitaties op facebook, wat huiswerk en vooral lekker rustig aan.


Mijn verjaardag was dus niet de meest spectaculaire dag, die moet nog komen. Omdat ik vandaag jarig ben, en mijn moeder overmorgen, vieren we het meestal samen. Volgend weekend houden we een feest met buffet voor vrienden en familie. Ik kan jullie dus nog niet heel veel interessants vertellen over cadeaus, visite of een feest, want dat komt dus allemaal nog. Tegen die tijd zal ik er waarschijnlijk weer over schrijven.


Ik eindig deze dag in mijn bed -zoals altijd- maar deze keer nog even met mijn laptop op schoot. Ik wilde nog even snel dit artikel afschrijven voordat ik afscheid neem van de dag waarop ik precies 14 jaar besta. Ik vind het best raar eigenlijk, je verjaardag word als een van de belangrijkste dagen van het jaar gezien, maar voor je het doorhebt is hij alweer voorbij. Nog maar twee uurtjes, dan ben ik 14 jaar en één dag...
Ik zal ophouden, en nog even genieten van het laatste moment van deze dag.
You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3