Five Favourites #2

woensdag, september 10, 2014

Hi! Alweer een hele tijd geleden deed ik mijn eerste fige favourites. Ik vond het erg leuk (ik hoop jullie ook), dus daarom doe ik het nu nog een keer. 


MEMORIE
Deze is niet zo moeilijk, want mijn favoriete herinnering is de vakantie! Ik word weer zo blij als ik er aan terugdenk. Frankrijk was geweldig: het weer, de mensen, de dingen die we deden. Echt iets om blij van te worden als ik eraan terugdenk.

FASHION
In de sale bij The Sting zag ik dit roze blouse voor maar 5 euro! ik besloot hem mee te nemen, en sindsdien draag ik hem heel vaak! Hij combineert leuk, zit lekker en staat bij veel kleren leuk. Liefde dus! Sorry voor de slechte foto, ik wilde nog foto's maken vandaag, maar dat lukte niet omdat het al aan het schemeren was, en deze had ik toevallig nog op mijn mobiel staan.


ACCESOIRE
Toen ik in de vakantie mijn sieraden aan het uitzoeken was, kwam ik dit kettinkje tegen. Sindsdien draag ik hem elke dag en ben ik er verliefd op geworden. Op school kreeg ik wel wat vragen: Hé! Je hebt een nieuw kettinkje, waar heb je die gekocht? 
Ik heb hem niet nieuw, een ook niet gekocht. Een hele tijd geleden kwam mijn oma aan met allemaal sieraden die zij allang niet meer droeg of weg wou doen. Wij mochten kijken of we iets leuks vonden, en ik zag deze.
READING 
In het artikel 25 facts about me liet ik al weten een grote Hungergames fan te zijn. Toch zeg ik et hier ook nog even, want mijn favoriete boek van de laatste tijd is -verrassend- The Hunergames. Ik moest alleen heel lang nadenken welke van de 3 op nummer 1 staat. Uiteindelijk denk ik dat Catchig Fire mijn favoriet is.
Ik heb geen eigen foto, omdat mijn moeder net gisteren het boek terug heeft gebracht naar de bieb, en ik dus gen foto meer had van het boek.
 

GADGET
Is een IPhone hoesje ook een gadget? 
Ik vind van wel. Toen ik laatst de Big Bazar doorliep, viel mijn oog op een bak met Telefoonhoesjes. Dat ze die daar hadden wist ik al, maar kennelijk waren er weer nieuwe, want deze kende ik nog niet. Na heel lang twijfelen tussen de roze aztec of de pastel besloot ik deze mee te nemen, zonder spijt! Vooral de prijs is leuk: €1.

Dit was alweer mijn tweede Five Favourites, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Ik zit erover te denken om misschien eens in de (maand?) zo'n artikel te doen. Lijkt jullie dat leuk? 

Wat is jouw favorite item?


You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3