Complete herstoutfit onder de 100 euro

donderdag, september 25, 2014

Fall <3

Herkenbare struggles van elk meisje: Er zijn zó veel leuke kleren, maar alles is zo duur! Ik droom bijvoorbeeld van een Michael Kors tas en horloge. Lous Vuitton, Chanel en Gucci maken ook echt de meest prachtige spullen met alleen één nadeel, en dat is de prijs. Ook al ga je een prijs-catogorie lager, ik heb het er nog steeds niet voor over om een hele maand kleedgeld uit te geven aan slechts één broek of blouse. In dat opzicht ben ik net Dagobert Duck; altijd op zoek naar de beste alternatieven met de laagste prijs. Ik laat jullie vandaag een hele herfstoutfit zien, geinspireerd op de catwalk. Maar dan onder de 100 euro! Challange accepted :).

 

Mocht je 100 euro nog steeds veel vinden voor één outfit, deze is inclusief schoenen en tas, iets waar je normaal gesproken al gauw 100 euro aan uitgeeft, het bedrag van deze hele outfit dus. 

Een aantal items kwam ik tegen in de sale, dat betekend dus dat die prijs niet altijd zo is. Ik heb dit er wel bij gezet, mocht je van plan zijn het te kopen.
Uiteindelijk kwam mijn rekenmachine uit op een totaalbedrag van bijna 95 euro, dus ik zeg: Mission complete!


Cardigan: C&A (Sale)     €12,00
Blouse: Boohoo.com       €21,99
Jeans: Forever21            €7,00
Laarsjes: V&D (Sale)      €39,00
Tas: H&M                  €14,99
Totaal:                     €94,98
 
Ik vond dit echt enorm leuk om te doen! Zal ik dit vaker doen? Maar dan ook met 'grotere' uitdagingen, zoals onder de 75 of 50 euro? Laat het me weten!
 
Wat zijn jouw tips voor niet al te dure kleding?
 

 

 

You Might Also Like

0 reacties

Je hoeft niet te bewijzen dat je een robot bent, dus laat gerust een reactie achter! <3